2777
2789
عنوان

حقوقی ها بیاین لطفا

48 بازدید | 7 پست

دوستان شما بعد گرفتن کارشناسی تون میرین ارشد میخونین یا آزمون وکالت میدین کدومش اولویت داره؟ 

هم دوست دارم وکالت بدم هم ارشد نمیدونم رو کدومش وقت بزارم از طرفی هم دوست دارم برم یک شهر دیگه دانشگاه و کارآموزی هم اونجا باشم ولی هزینه ها زیااادهههه 

دوست دارم بین الملل بخونم یا جزا ولی میگن جزا برای خانما آینده نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه درامد میخوای ازمون وکالت اگه درامد برات مهم نیست ارشد

لیسانس بگیرم ۲۲سالم میشه والا درآمد برام مهمتره ولی خب توی پروسه کارآموزی سخت میشه ارشد گرفت 

شهر خودمون فقط ارشد خصوصی داره 

و الان همه وکلا حداقل ارشد دارن 

شما شرایط شو ندارین چون هدف تون اول درآمد مالیش هست ،بعد پنچ تا هفت سال دیگ تازه به درامدش کم کم میرسین

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

اگه برای ارشد میای تهران برو 

وگرنه آزمون وکالت بده 

کلا به نظر اول آزمون وکالت رو بدیم بهتره 

چون ارشد بریم اون ۲ سال فاصله و از همون ترم اول مقاله و پژوهش و پایان نامه و .. خیلی سر شلوغ می شه دیگه تمرکز و وقتی که الان داریم نداریم 

بعد رفتی وکالت حالا خیالت راحت شد ارشد بده 

مگه اینکه هدفت یه چی دیگه باشه 

مثلا اپلای، هیئت علمی، مسابقات، پژوهش، بین الملل یا تجارت بین‌الملل و .... اگه هدفت از محیط آکادمیک می گذره بهتره اول ارشد رو بری 

اگه می خوای زودتر به درآمد و وکالت برسی همون آزمون وکالت

اگه برای ارشد میای تهران برو  وگرنه آزمون وکالت بده  کلا به نظر اول آزمون وکالت رو بدیم ...

ارشد نمیخوام تهران بخونم تهران خیلی هزینه ها زیاده از طرفی خودم دوست دارم ارشد شیراز یا مازندران بخونم 

شما شرکت کردید وکالت؟