2777
2789
عنوان

خرید خونه

121 بازدید | 8 پست

هر وقت خواستین خونه بخرین یا اجاره کنین، بیشتر از اونکه به جزئیات خونه دقت کنین در مورد همسایه هاتون تحقیق کنین.

همسایه ی بد میتونه زندگی تو بهترین برج دنیا رو هم براتون جهنم کنه. 

وگرنه رنگ دیوار و جزئیات دیگه رو میشه تغییر داد

کاربر آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم و شبا خودشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شدت موافقم 

حتی میگم کاش ادم یه مدت بره اونجایی که میخواد بخره اجاره نشینی کنه تا بفهمه چی به چیه 

بعضیا واقعا زبان نفهم هستن البته نصف همونا تو این سایت عضون از تاپبکاشون معلومه بویی از اداب معاشرت نبردن 

خدا شرشون رو کم کنه

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
به شدت موافقم حتی میگم کاش ادم یه مدت بره اونجایی که میخواد بخره اجاره نشینی کنه تا بفهمه چی به چیه ...

درسته

چجوری بفهمیم همسایه چجوریه اخه ماهم دنبال خونه ایم هرموقع روزم میریم همه ساکت و هیچ رفت وامدی هم نیس ...

کافیه  زنگ خونشون رو بزنی و بگی اگه ممکنه به لیوان اب بدین از طرز برخوردش مشخص میشه