2777
2789
عنوان

کندلا دستگاه خوبیه برا لیزر یا نه

97 بازدید | 16 پست

میگن کندلا قدیمی شده درسته؟ اخه من قبلش شنیده بودم دستگاهش خیلی خوبه الان به یکی گفتم گفت قدیمیه یک میلیون و ۶۰۰ فول بادی با کندلا یعنی نمیارزه؟ همدانم اگه جای بهتر میدونین بگین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میرم راضیم اخه.احتمالا میخان گرون ترشو بهتون بگن

عه راضی ای؟ من خودمم دوستم راضی بود، این دوستم نمیدونم‌چرا اینو گفت، گفت ۱,۶۰۰ فول بادی کندلا گرونه، نظر شما چیه، یک میلیونو ۶۰۰ فولبادی مگه خوب نیست

عه راضی ای؟ من خودمم دوستم راضی بود، این دوستم نمیدونم‌چرا اینو گفت، گفت ۱,۶۰۰ فول بادی کندلا گرونه، ...

بنظرم خوبه دیگه من کاربردی میرم ۹۵۰ جاهای دیگه همین کاربردی ۱۶۰۰ هستش

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

نمیدونم یه دستگاهی گفت ولی شما تجربه کندلا داری؟ اگه خوبه قدیمی جدیدش دیگه مهم نیست واقعا

من دو جای مختلف کندلا رفتم

اولیش اصلا نتیجه نگرفتم

دومی پایین تنه و زیربغل خوب بود ولی دستام و زیر چونم نتیجه نداد

من کندلا جنتل آمریکایی ۲۰۲۳ رفتم عالی بود خیلی هم سریع جواب گرفتم

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید