2777
2789

حاصل چن سال تجربمو در اختیارتون میذارم 

میخوای شوهرت بهت خیانت نکنه به خودت برس بهش گیر نده انقدر نبرش بالا که فک کنه کیه و چه ادمه مهمیه بذار فکر کنه بدون اونم میتونی زندگی کنی

خانما چرا انقدر حساسین به شوهراتون چرا گیر میدین بهشون واگذارشون کنین فکرتونو بذارین رو خودتونو به خودتون برسین تا اوناهم جذبتون بشن کاش بفهمین کاش بدونین هرچی بیشتر گیر بدین بدتر فاصله میگیرن الان ۸۰ درصد مردا خیانت میکنن و ۹۰ درصد فیلم پ ورن میبینن پس فک نکنی شما تنها بدبختین ما هممون بدبختیم و اینکه ۶۰ درصد خیانت مردا بخاطر خودمونه که خیانت میکنن چون خیلی گیر میدیم که میبریمشون بالاو....

خودتونو بذارین جای شوهرتون اگه شوهرامون رمون خیلی حساس باشه دائم بترسن از دستتون بده ما خودمون دیگه فک میکنیم چه فرشته ایم تو دنیا و جوری اعتماد بنفس میگیریم که کم کم خودمونو از شوهرمون سر تر میبینیم و دیگه اونو در حد خودمون نمیبینیم و....

حرفام خیلی زیاده متاسفانه حوصله ندارم تایپ کنم تا نصحیت های دیگر بدرود یه صلواتم برام بفرستین مرسی😇😂

حرفای الکی!

این کارارو باید برای حفظ زندگی و رابطه خوبمون کنیم 

نه برای اینکه یک نفر بهمون خیانت نکنه 

خیانت نکردن و تعهد داشتن اصلاااااا معیار نیست 

یا اگر کسی انجامش نده خفن نیست 

لازمه رابطه هست 

از کی تا حالا شده معیار و براش اخلاق هم مشخص میکنیم؟

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه میخواید شوهرتون بهتون خیانت نکنه فقط باید ذات خودش خوب باشه و هیج راه حلی براش وجود ندارهذات بد ...

موافقم بشدت

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

۹۰ درصد مردا خیانت کارن و فیلم میبینن؟!!! این آمار رو از کجا میارین؟

خیانت ب ذات طرف بستگی داره تو همه این کارا رو بکنی با ی ادم خیانت کار رو ب رو شی بازم کار خودشو میکنه

شاید درصد کمی رفتار ما جوابه. ولی ب ذات و خداترسی طرف مقابل ربط داره...