قلب_سیاه_شکسته مدیر استارتر عضویت: 1404/04/23 تعداد پست: 444 عنوان تورو به پلوی شکسته فاطمه زهرا قسمتون میدم برام دعا کنید خدا یه بار دیگه بهم برگردونش😭😭😭😭 534 بازدید | 52 پست تورو قرآن تاپیک رو پربازدید کنید 😭😭😭😭 بزرگتر که شدی میفهمی. یه آدم بد خوش ذات. بهتره از صد تا آدم مهربون دروغگو 1404/08/29 | 11:12 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قلب_سیاه_شکسته مدیر استارتر عضویت: 1404/04/23 تعداد پست: 444 دعا کنید خدا یه بار دیگه بهم بدش😭😭😭 بزرگتر که شدی میفهمی. یه آدم بد خوش ذات. بهتره از صد تا آدم مهربون دروغگو
مریمas22 عضویت: 1404/08/29 تعداد پست: 678 تورو خدااااااا تو ام تاپیکها رو گزارش بزن تورو فاطمه زهرا @ایلانه من از زبون یه بنده خدایی تاپیک زدم ابروش رفتورو خدا بترکون تاپیک ام رو
قلب_سیاه_شکسته مدیر استارتر عضویت: 1404/04/23 تعداد پست: 444 کی برگرده؟چیکار کرده نامزدم فک کنم خودکشی کرده😭😭😭😭 بزرگتر که شدی میفهمی. یه آدم بد خوش ذات. بهتره از صد تا آدم مهربون دروغگو
قلب_سیاه_شکسته مدیر استارتر عضویت: 1404/04/23 تعداد پست: 444 هرکدومتون یه کامنت بزارین و بقیه رو تگ کنید😭😭 بزرگتر که شدی میفهمی. یه آدم بد خوش ذات. بهتره از صد تا آدم مهربون دروغگو
بندههههخدااا عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 2240 نامزدم فک کنم خودکشی کرده😭😭😭😭 عزیزم درکت میکنم خیلی سخته یکی رو دوست داشتنو حتماااااااااااا براتون دعا میکنم فقطططططط خاااانم ها درخواست دوستی بدن. من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖عشقم تو مرا جان و جهانی🥰
قلب_سیاه_شکسته مدیر استارتر عضویت: 1404/04/23 تعداد پست: 444 عزیزم درکت میکنم خیلی سخته یکی رو دوست داشتنو حتماااااااااااا براتون دعا میکنم 😭😭😭😭😭 بزرگتر که شدی میفهمی. یه آدم بد خوش ذات. بهتره از صد تا آدم مهربون دروغگو
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 33967 عزیزم انشالله به حق فاطمه زهرا سالم و سلامت برگرده پیش تون 🤲🤲 من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
قلب_سیاه_شکسته مدیر استارتر عضویت: 1404/04/23 تعداد پست: 444 عزیزم انشالله به حق فاطمه زهرا سالم و سلامت برگرده پیش تون 🤲🤲 😭😭😭😭😭 بزرگتر که شدی میفهمی. یه آدم بد خوش ذات. بهتره از صد تا آدم مهربون دروغگو
بندههههخدااا عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 2240 😭😭😭😭😭 عزیزم براتون تاپیک زدم که بیان تاپیکتون فقطططططط خاااانم ها درخواست دوستی بدن. من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖عشقم تو مرا جان و جهانی🥰
قلب_سیاه_شکسته مدیر استارتر عضویت: 1404/04/23 تعداد پست: 444 دعا کنید برام دارم میمیرم😭😭😭 بزرگتر که شدی میفهمی. یه آدم بد خوش ذات. بهتره از صد تا آدم مهربون دروغگو
قلب_سیاه_شکسته مدیر استارتر عضویت: 1404/04/23 تعداد پست: 444 عزیزم براتون تاپیک زدم که بیان تاپیکتون خدا ایشالله هرچی میخوای بهت بده😭😭😭 بزرگتر که شدی میفهمی. یه آدم بد خوش ذات. بهتره از صد تا آدم مهربون دروغگو
قلب_سیاه_شکسته مدیر استارتر عضویت: 1404/04/23 تعداد پست: 444 فک کنم خودکشی کرده😭😭😭خیلی دوسم داره فک کرد که نمیتونه بهم برسه😭😭😭 بزرگتر که شدی میفهمی. یه آدم بد خوش ذات. بهتره از صد تا آدم مهربون دروغگو