2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چه خوب .

من حتی حوصلم نمیاد پیاده روی کنم 😑

بزارن اصلا از خونه بیرون نمیرم . غذا هم نمیخورم حتی .

حلالم کنید .دعا کنید هر حقی به گردنمه از هرکسی و هر چیزی مرا حلال کنن. من از همه و همه حلالیت میخواهم دعا کنید در حق هر کسی بدی کردم ظلمی کردم ناحقی کردم مراحلال کنن . هر جا رفتید زیارتگاه حرم و.... دعام کنید . اسمم سمیرا است. برام حلالیت بطلبید از همه . از کسانی که حق بر گردن من دارن و بهشون ظلم کردم .

چه خوب .من حتی حوصلم نمیاد پیاده روی کنم 😑بزارن اصلا از خونه بیرون نمیرم . غذا هم نمیخورم حتی .

😂 میخای زندگی نکن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
😂 میخای زندگی نکن

اره .‌مجبورم به خاطر بچم  زندگی کنم .

اگه شوهرم و بچم خونه نباشن . من  نه غذا میخورم . نه  بیرون میرم . هیچی . همش تو خونه میشینم و گاهی گوشی نگاه میکنم .

شوهرم میره بریم جایی ، یا خونه کسی . من عصبی میشم 😑

دلم نمیخواد هیچ جا برم . 

ولی مجبوری میرم تا شوهرم ناراحت نشه 😑

حلالم کنید .دعا کنید هر حقی به گردنمه از هرکسی و هر چیزی مرا حلال کنن. من از همه و همه حلالیت میخواهم دعا کنید در حق هر کسی بدی کردم ظلمی کردم ناحقی کردم مراحلال کنن . هر جا رفتید زیارتگاه حرم و.... دعام کنید . اسمم سمیرا است. برام حلالیت بطلبید از همه . از کسانی که حق بر گردن من دارن و بهشون ظلم کردم .

اره .‌مجبورم به خاطر بچم زندگی کنم .اگه شوهرم و بچم خونه نباشن . من نه غذا میخورم . نه بیرون میرم ...

چرا عزیزم؟ 

چرا عزیزم؟

افسردگی دارم . رفتم دکتر متخصص . تشخیصش این بود. دارو داده ماههاس مصرف میکنم . 

افسردگی دارم . رفتم دکتر متخصص . تشخیصش این بود. دارو داده ماههاس مصرف میکنم .

خب عزیزم همچی درست میشه، فقط اراده کن خودتم کمی شده ب شادی تظاهرکن کم کم واقعی میشه

خب عزیزم همچی درست میشه، فقط اراده کن خودتم کمی شده ب شادی تظاهرکن کم کم واقعی میشه

ممنون . سعیمو میکنم . تازگیام خیلی عصبی و پرخاشگر شدم .

دلم واسه بچم میسوزه .  کاش ادم ارومی بودم 😑

شاید برم دکتر دوباره بگم  قرصای عصبانیت و پرخاشگری بده .

ممنون . سعیمو میکنم . تازگیام خیلی عصبی و پرخاشگر شدم .دلم واسه بچم میسوزه . کاش ادم ارومی بودم 😑ش ...

ب خودت تقلین نکن کلمات انرژی دارن الکی الکی خودتو اذیت نکن افسردگیم مث باقی بیماریا درمان میشه غصه نخور