2777
2789
عنوان

فرورفتگی بینی

50 بازدید | 9 پست

دوستان دوماه عمل کردم راهم دوره نمیتونم برم معاینه چون معاینه اصلیمم ی ماه دیگس بعد الان دو روزه متوجه شدم بالای بینیم کناره چشمم استخون سمت راست بینی ک دست می‌کشی جاش خالیه ولی سمت چپ استخون کامله تورو خدا بگین از چیه

عادیه

زن داداش منم عمل کرد باهاش رفتم کلینیک دکتر گفتش اگه فرو رفتگی پیدا کرد باید ی کارایی انجام بده سریع درست شه وگرنه اون شکلی شکل می‌گیره

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۴ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉                  💖Ayhan تو مرا جان و جهانی🥰

ممکنه پزشکتون خوب ساپورت نکرده باشند 

چسب زدن خیلی مهمه زود به زود تعویض چسب ممکنه این مشکل را به وجود بیاره 

حتماً برید معاینه بشید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عادیهزن داداش منم عمل کرد باهاش رفتم کلینیک دکتر گفتش اگه فرو رفتگی پیدا کرد باید ی کارایی انجام بده ...

مثلا چیکاز؟ من اوکی بود دماغم بعد تزریق کورتون یک هفته بعد به طرفش سمت استخون بینی انگار جاش خالیع

عادیهزن داداش منم عمل کرد باهاش رفتم کلینیک دکتر گفتش اگه فرو رفتگی پیدا کرد باید ی کارایی انجام بده ...

مثلا چیکاز؟ من اوکی بود دماغم بعد تزریق کورتون یک هفته بعد به طرفش سمت استخون بینی انگار جاش خالیع

ممکنه پزشکتون خوب ساپورت نکرده باشند چسب زدن خیلی مهمه زود به زود تعویض چسب ممکنه این مشکل را به وجو ...

ممکنه بخاطر تزریق کورتون باشه که باعث شده زود تر ی قسمت بینی ورمش بخوابه بعد حالت فرورفته دیده بشه

یه چیزایی داد بهش تو بسته بود گفت اگه فرو رفتگی داشت سریع اینو باز کن دربیار بزار داخل بینیت

خودت تزریق کردی؟

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۴ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉                  💖Ayhan تو مرا جان و جهانی🥰

ممکنه بخاطر تزریق کورتون باشه که باعث شده زود تر ی قسمت بینی ورمش بخوابه بعد حالت فرورفته دیده بشه

بله اگر اصولی تزریق نشه یا دوز بالا تزریق بشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
یه چیزایی داد بهش تو بسته بود گفت اگه فرو رفتگی داشت سریع اینو باز کن دربیار بزار داخل بینیتخودت تزر ...

ن خودش زد عزیزم توروخدا از زنداداشت بپرس ببین چی زده من دارم میمیرم از استرس

ن خودش زد عزیزم توروخدا از زنداداشت بپرس ببین چی زده من دارم میمیرم از استرس

دکترت خیلی بده

پیام دادم میگه پَنبِه داخل اون جلد های کوچیک گذاشته داده

پیام بده ب دکترت بگو زدی الان دماغه من اینجوری شده یالا بگو چیکار کنم

ما رفته بودیم عمل زن داداشم  زنا اونجارو گذاشته بودن رو سرشون یک آیشه بازی در می‌آوردن که آی دماغمو خراب کردی دماغم از قبلم بد تر شده

دعوا میکردن با دکتر و منشی