2777
2789
عنوان

اگه توی رابطه

283 بازدید | 21 پست

لانگی بودید از زمانی که هیچی نبودید

و همین رابطه نصف نیمه کلی روی حال روحیتون اثر گذاشت و باعث شد الان پیشرفت کرده باشید

ایا حالا که موقعیت بهتری دارید

رهاش میکنید برای یه رابطه حضوری بهتر؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی تفاوت هستااون حضوریه خیلی بهتره

الان که خرت از پل گذشت دیگه فراموشش کردی؟

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

اره حس میکنم

یه چیزی به اسم وجدان هست شما فاقد اون هستی 

یه چیز دیگه هم به اسم کارما هست 

نگران دومی باش چون خیری ازش نخواهی دید 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

یه چیزی به اسم وجدان هست شما فاقد اون هستی یه چیز دیگه هم به اسم کارما هست نگران دومی باش چون خیری ا ...

دقیقا ....خیلی نامردیه 

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

خب خیلی تفاوت هستا

خب تفاوت باشه ؟ اگه اونو نمیخواستیش و قرار بود وسط راه به یه پیشنهاد بهتر ولش کنی چرا این مدت وقت همدیگه رو گرفتید؟ اونم پیشنهاد های بهتری احتمالا براش بود که می‌تونست شانسشو امتحان کنه تو رابطه ولی روز به روز به خودت وابسته ترش کردی

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

خب تفاوت باشه ؟ اگه اونو نمیخواستیش و قرار بود وسط راه به یه پیشنهاد بهتر ولش کنی چرا این مدت وقت هم ...

چون یه سری از شرایطشو الکی گفته بود

توجیهشم اینه که میخواستم به دستت بیارم

منم گفتم به دست اوردی ولی نمیتونی نگه داری