2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نشه ؟ حس میکنی دور از جون مشکلی داره ؟ منظورم شیطنت عادی بچه ها نیست . اینکه مثلا حس کنی دیر آموزه یا متوجه حرفت نمیشه یا حواسش پرته و این چیزا 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چرا نشه ؟ حس میکنی دور از جون مشکلی داره ؟ منظورم شیطنت عادی بچه ها نیست . اینکه مثلا حس کنی دیر آمو ...

گاها حواسش پرت میشه.

معلمشون میگه خیلی باهوشه فعال قدرت تشخیص خوبی داره..ولی گاها تو کلاس موقع اموزش حواسش پرت میشه با مدادا و جامدادیش ور میره..

خب باهاش کار کن.رنگ هم میپرسن.از پسرم پرسید این کمد جنسش چیه یا گفت خونه رو با چی میسازن باید بگه آج ...

رنگارو خداروشکر بلده خواهر.

مشکی سفید صورتی سبز ابی زرد نارنجی قرمز طوسی

گاها حواسش پرت میشه.معلمشون میگه خیلی باهوشه فعال قدرت تشخیص خوبی داره..ولی گاها تو کلاس موقع اموزش ...

خوب این عادیه ، خیالت راحت باشه . توی سنجش از جهت هوش یا دیر آموز بودن و این مدل مشکلات بررسی میکنن . اینکه تشخیص بدن هوشش خوبه قبول میشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
دیراموزا چجورین چه خصوصیاتی دارن.؟

حافظه دیداری و شنیداریشون ضعیفه ، موضوعات جدید رو دیرتر از بچه های عادی یاد میگیرن ، بی دقتیشون زیاده و خیلی اشتباه میکنن توی انجام کار . کلا توی هر مرحله به نسبت هم سن و سالاشون عقب تر هستن . 

نگران نباش با این تعریفی که مربی بچه شما کرده ، شامل اون نمیشه 

جانم مربیش گفت حفظیاتشم خوبه

خدا رو شکر ، گفتم که شامل پسر شما نمیشه پس اصلا نگران نباش