دیشب خواب دیدم یک شوهر قد کوتاه بی پول که حتی با خانوادش نیومده خواستگاری ازدواج کردم 😂😂😂😂 تازه یک تیپ سمی زدم برای صیغه تا بریم محضر 😂😂😂 حتی برام گل و شیرینی و حلقه نخرید گفت پول ندارم 😂😂😂😂 یهو بعد عقد به خودم اومدم زجه میدم طلاق میخوام 😂😂😂
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
یک فکت هست که میگه ممکنه بعضی خواب ها آیندتو نشون بدن
ته دلشو خالی نکنن بابا
گرچه شب تاریک است,دل قوی دار، سحر نزدیک است🎀خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل🌞نماند ستمکار بد روزگار،بماند بر او لعنت پایدار،سعدی🦁ز خون ما وضو کردی،به چشم خود تماشا کن، ز خون تو حنا گردد به زودی دست و پای ما
ازدواج آخرین چیزیه که من بهش فکر کنماصلا تو حال و هواش نیستم اما افکار دیگه زیاد دارم و همش فکرم مشغ ...
بنظرم چندتا دلیل داره یکیش اینه که ازدواج استرسی آره یخورده و یکی دیگش اینکه بعضی وقتا آدم به طور شانسی یک خوابیو چندبار میبینه مثلا شاید باورت نشه منم کم فکر میکنم ولی خواب میبینم زن گرفتم و حتی کتک میزنیم همو 😑 (بعد راستی همین جا که راجع بهش صحبت می کنیم ممکنه دوباره خوابشه ببینی)