2777
2789

من یه بیماری گرفتم و شیمی درمانی شدم 

اوایل برام‌مهم نبود اما 

دیدم وقتی خاستگار میگفتم یه بیماری داشتم و خوب شده 

کمی ناراحت و منصرف میشدن 

خیلی غصه میخوردم 

اما ما واقعا متوحه نیستیم 

چون بیماری برام نعمته که بفهمه که مرد زندگی هست یا نه 

خدایا شکرت 

عشق فقط تویی 

دیدن عشق فقط تو یه انسان توهین به خودمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تو مقصر نبودی و نیستی

چون بیماری رو تو انتخاب نکردی

کسی که ملاکش این چیزاست قعطا آدم مناسبی نیست

و خدا چقدر خوب هنوز مواظبته که گذاشت از الان بره

قبل از اینکه آسیب ببینی... 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

مسائل رو با هم قاطی کردید 

هر کسی میره خواستگاری شخص دیگه میخواد منطقی تصمیم بگیره 

سه سال که با شما نبودن یا عاشق و معشوق نبودین که بگیم در برابر هر بیماری باید کنار هم باشید 

واکنششون منطقی بوده 

بحث عشق هم نیست.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

این بیماری اگه اقا داشت وبه خانواده دختر می گفت بنظرت جبهه نمی گرفتند؟هرفردی با بیماری یا با سوابق بیماری طرفش کنارنمی آید.مگر آدم روح بزرگی داشته باشه و از خودگذشتگی زیاد

بزرگترین نعمت سلامتی هست خداروشکر خوب شدین

ولی برای یه عده سخته بدونن همسرشون بیماری داشته یا داره که ممکنه عود کنه

من خودم اگر خواستگاری بیماری جدی داشت بهش جواب رد میدادم چون آدم میخواد عاقلانه و منطقی ازدواج کنه

زندگی در کنار یک بیمار خیلی سخته فداکاری زیادی میخواد که همه این فداکاری و ایثار رو ندارن

انشاالله شما هم بهترین ازدواج براتون پیش بیاد

دو مسئله جداس.اینجور که گفتین خواستگارای سنتی مدنظرتونه گویا.خوب این خواستگاریا براساس منطقه نه عشق

ایشالا با آدم مناسب که اشنا شدین و عشق به وجود اومد اونوقت این چیزا اهمیتشو از دست میده

خود پسرا میگن نه ، بعدشم شما اول نگو بیماری داشتم جلسه دوم بگو اونوقت می فهمی برای بیماری بوده یا نه

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره