2777
2789

واقعا حالم بد شده 

من تجربه زایمان ندارم 

این تاپیک زایمان رو خوندم که مادرش اومده هیچ کمکی نمیده 

انتظار داشتم همه بگن خاک تو سر مادرت ولی در کمال ناباوری من دیدم چقدر مادرا شبیه مادر این بنده خدا هستن و چقدر اذیت کردن 

بی تعارف واقعا حالم بد شده اینا مادرن یا شمر

اصلا من که خواننده ام قلبم فشرده شد 

زن زائو  رو ول میکنن مادراشون  ، ی کمک نمیدن 

خدایا . اصلا نتونستم تاپیک تا اخر بخونم . حالم بده واقعا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان میلی جایزه دعوت داره میده 😍😍😍

ده سوت معادل110 تومان

توی بازار برو برنامه میلی گلد رو دانلود کن یا سرچ کن میلی تو گوگل

کد معرف

milli-ftei8

رو وارد کن

و هدیه دعوت بگیر

حتما کد رو بزن

milli-ftei8

ما یه آشنا داریم حدود ۲۵ سال پیش زایمان کرده و اونموقع مادرش بهش کمک نکرده، البته بعدها که بچه چهار پنج ماهه بوده تا دو سه سال تو نگهداری کمک کرده (خانم خودش شاغل بوده) ولی بعد زایمان کار خاصی نکرده. بعد ۲۵ سال اون آشنامون همیشه درد و دل طوری به ما میگه که دست تنها مونده‌

بعد من تا توی یک تاپیک نظر مخالف میدم همین ها میریزن سرم که خاک تو سرت از مادرت متنفری سریع میرن تاپیکهای قبلی رو میخونن

آره متنفرممممممم تو کجای زندگی منی

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

خدا ب دادت برسه اصلا حالم‌بد شده . پناه بر خدا . اینا که ادمو میدرن .

کمک بماند.

من بعد ۲۶سال رفتم مادرمو پیدا کردم درکمال ناباوری گفت گوووووه خوردی اومدی این همه مدت نیومدی الان واسه مال و اموالم اومدی.

گفتم تو باید منو پیدا میکردی تو منوول کردی رفتی حالا طلبکارم هستی چرا دیر پیدات کردم ببخشید توروخدا گفتم چ بعترک همون پیدات نبود ایشاللخبرمرگت بیاد

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خدا ب دادت برسه اصلا حالم‌بد شده . پناه بر خدا . اینا که ادمو میدرن .

عزیزم نمیشه هرکسیو به این راحتی قضاوت کرد 

فقط سعی کن خودت همچین مادری نباشی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
موافقم باهاتاون مادر پس نمیتونه کمک بده غلط کرد بچه آوردآدم تا لحظه آخر به مادر نیاز داره

اصلا دیگه دراز کشیدم از حال بد 

تو فکر کن زن رو ول میکنن با بخیه . مگه داریمممم میخوان اون بمیره ایا . اصلا اینا چرا هستن . ی زن کل بدنش ریخته بیرون نابود و خسته هست ، غذا نمیزارن خدایا