2777
2789
عنوان

قدم داره کوتاه میشه

142 بازدید | 11 پست

شاید براتون عجیب باشه اما حس میکنم قدم کوتاه شده انگاری ۲ سال قبل قدم بلندتر بود

توی این دوسال به دلیل مشکلات فشار عصبی زياد نمیتونم غذا بخورم همون یک وعده بزور با بی میلی میخورم نکنه برای اینه ؟

یجورایی سوع تغذیه دارم

دختر مازندرانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم قبلا قدم بزرگ تر بود ولی کوچیک تر شدم معلوم نیس این مواد غذایی چقد شیمیایی شده ختی سایز کفش  کوچیک تر شده

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

احساس کوتاه شدن قد واقعاً می‌تواند گیج‌کننده باشد، اما توضیح علمی دارد.  

🧬 آیا قد واقعاً کوتاه می‌شود؟

- در بزرگسالان: پس از پایان بلوغ، استخوان‌ها دیگر رشد طولی ندارند، بنابراین قد معمولاً ثابت می‌ماند.  

- کاهش قد واقعی: در سنین بالاتر (مثلاً بعد از 40–50 سالگی) به دلیل تغییرات ستون فقرات، پوکی استخوان یا فشردگی دیسک‌ها ممکن است چند سانتی‌متر کاهش قد رخ دهد.  

- احساس کوتاه شدن قد: گاهی به دلیل ضعف عضلات، قوز کردن، یا تغییر وضعیت بدن، فرد حس می‌کند کوتاه‌تر شده است، حتی اگر اندازه‌گیری واقعی تغییر نکرده باشد.  

🍽️ نقش سوءتغذیه و فشار عصبی

- سوءتغذیه طولانی‌مدت: کمبود پروتئین، کلسیم، ویتامین D و سایر مواد معدنی می‌تواند باعث ضعف استخوان‌ها و افزایش خطر پوکی استخوان شود. این موضوع در بلندمدت ممکن است به کاهش قد واقعی منجر شود.  

- فشار عصبی و استرس: استرس مزمن می‌تواند اشتها را کم کند، جذب مواد غذایی را مختل کند و حتی روی سلامت استخوان و عضلات اثر منفی بگذارد.  

- یک وعده غذا در روز: این مقدار برای بدن کافی نیست و می‌تواند باعث کمبودهای تغذیه‌ای جدی شود.  

چه کار باید کرد؟
- اندازه‌گیری دقیق: بهتر است قد خود را با متر یا در مطب پزشک اندازه‌گیری کنید تا مطمئن شوید تغییر واقعی رخ داده یا فقط احساس است.  
- بررسی تغذیه: مشاوره با متخصص تغذیه برای اصلاح رژیم غذایی ضروری است. حتی وعده‌های کوچک و سبک اما متنوع می‌توانند کمک کنند.  
- سلامت استخوان: آزمایش تراکم استخوان (DXA scan) می‌تواند نشان دهد آیا پوکی استخوان یا کاهش تراکم وجود دارد.  
- مدیریت استرس: تکنیک‌های آرام‌سازی، ورزش سبک، یا مشاوره روان‌شناسی می‌تواند به بهبود اشتها و سلامت عمومی کمک کند

شاید گودی کمر گرفتی

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی