2777
2789
عنوان

بوی نامطبوع خونریزی بعد زایمان

364 بازدید | 55 پست

الان ۲۰ روزه طبیعی زایمان کردم

هنوز خونریزی دارم ولی خونریزی ش با وقتی پریود بودم فرق میکنه اونجوری قرمز نیست وگاهی حالت چرکی داره

و بدتر از همه،ی بوی عجیب و نامطبوعی داره

هرچی خودمو میشورم و حموم میرم باز همون بو هست

جوری ک حتی خودمم حس میکنم

کلافه شدم نمیدونم عادیه یا نشونه عفونتی چیزیه

درد ندارم،شنیدم اگه بخیه ها عفونت کنن با درد شدید همراهه

ی درد خفیف دارم فقط

عادیه؟چرا اینجوری میشه آدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفونته خودتو با آب نمک آب سرکه بتادین ....بشور خوب خشک کن پماد بزن چرک خشک مترانیدازول و سفالکسین بخور

خدایا کمک کن تا کسی رو قضاوت نکنم،تواین پستی و بلندی زندگی دچارلغزش نشم.میخوام قلبم مثل آینه صاف بشه

شوخی نگیر الان رحمت خیلی حساسهاحتمالا عفونته

آخه حین خونریزی چجوری دکتر معاینه ام کنه

خیلیا میگن عادیه چون ۹ ماه پریود نشدی و خون تازه نیست

ولی واقعا بوی عجیبی داره و نامطبوع ،یکسره درحال شستشو و حمومم ولی همون سرجاشه

آخه حین خونریزی چجوری دکتر معاینه ام کنهخیلیا میگن عادیه چون ۹ ماه پریود نشدی و خون تازه نیستولی واق ...

شما خونریزی هم داشته باشید معاینه میکنن نگران نباش برای اونا فرقی نداره 

اکا این عفونت رو جدی بگیر الان رحمت خیلی خساسه

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

عفونته خودتو با آب نمک آب سرکه بتادین ....بشور خوب خشک کن پماد بزن چرک خشک مترانیدازول و سفالکسین بخ ...

آخه میگن اگه جای بخیه ها عفونت کنه،دردش خیلی خیلی شدیده

ولی من درد و سوزش ندارم

فقط ی جوریه ناحیه بخیه ام یعنی خودم حسش میکنم

و همین بوی نامطبوع ک داره

خونریزی بعد از زایمان طبیعی (که به آن لوچیا گفته می‌شود) معمولاً تا چند هفته ادامه دارد و رنگ آن به مرور از قرمز روشن به قهوه‌ای و سپس زرد یا سفید تغییر می‌کند. اما نکته‌ای که شما گفتید ــ بوی نامطبوع و حالت چرکی ــ می‌تواند نشانه‌ی عفونت باشد و بهتر است جدی گرفته شود.  

🔎 چه چیزهایی طبیعی است؟

- خونریزی تا ۴ تا ۶ هفته بعد از زایمان طبیعی است.  

- تغییر رنگ خون از قرمز به قهوه‌ای یا زرد به مرور زمان طبیعی است.  

- مقدار خونریزی باید به تدریج کمتر شود.  

⚠️ چه چیزهایی نگران‌کننده است؟

- بوی بد و نامطبوع ترشحات  

- ترشحات چرکی یا غلیظ  

- ادامه‌ی خونریزی شدید یا افزایش ناگهانی آن  

- تب، لرز، یا درد شدید شکم/ناحیه بخیه  

- احساس ضعف یا سرگیجه  

این علائم می‌توانند نشانه‌ی عفونت رحم یا محل بخیه‌ها باشند. حتی اگر درد شدید ندارید، وجود بوی بد و حالت چرکی کافی است که نیاز به بررسی پزشکی داشته باشد.  

شستشوی زیادم عفونت میاره شما الان زائو محسوب میشین چرا اینهمه آب میزنید به خودتون ، حتما با دکتر مشورت کن خودش میگه نیاز به معاینه هست یا نه

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

وای پس احتمالا عفونته🤕😭

حتماً در اولین فرصت به پزشک یا ماما مراجعه کنید تا معاینه شوید.  

- خود شست‌وشو و حمام کردن بوی بد را رفع نمی‌کند چون اگر عفونت وجود داشته باشد، نیاز به درمان دارویی (مثل آنتی‌بیوتیک) دارد.  

- تا زمان مراجعه، بهداشت ناحیه را رعایت کنید، از نوار بهداشتی تمیز استفاده کنید و از تامپون یا دوش واژینال خودسرانه استفاده نکنید

شستشوی زیادم عفونت میاره شما الان زائو محسوب میشین چرا اینهمه آب میزنید به خودتون ، حتما با دکتر مشو ...

آخه مرتب خونریزی دارم و لباسام کثیف میشه خب حالم بد میشه میخام تمیز کنم خودمو

مگه آب زدنم ضررداره؟