صحبتهای تاپیک قبلمو زیاد جدی نگیرید داشتم خودم رو آماده میکردم برای اینکه اگه بیبی چکم مثبت شد چجوری خودم رو آروم کنم.خخخخ
الان گذاشتم منفی بود خیالم راحت شد دیگه من غلط بکنم به بچه فکرکنم نه بخاطر اینده شون فقط بخاطر اینکه زایمان سخته و نگهداری بچه و سروصداشون تو آپارتمان از اون سختتر
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
من ده سال پیش خدا بهم دوقلو دادالان بیمارم ولی همین الان داشتم از خدا میخواستم مشکلم حل بشه یه دونه ...
من دوتا پسر داشتم سومی خدا خواست باردار شدم دختر شد اوایل خیلی استرس داشتم و میگفتم نمیتونم از پسش بر نمیام ولی خداروشکر.الان استرسم برای این بود که چهارمی حامله نباشم چون دیگه واقعا کشش جسمی هم ندارم روحی به کنار
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.