دخترکویرم مدیر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5475 عنوان تب کودک | مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 27 پست دخترم هشت سالشه سرماخورده دوروزه دیروز وامروز تب میکرد باداروکنترل میشد امشب هرچهارساعت یباراستامینوفن میدم یبار بروفن تبش پایین نمیاد چکارکنم تاهواروشن میشه ببرمش دکتر؟ خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 1404/08/29 | 03:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خورشییی عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 809 اهان باشه ممنون خداکنه ج بده ازبی خوابی دارم بیهوش میشم منم شرایط تورو داشتم دقیقا ۳ شب تا صبح خواب نداشتیم با بچم😭طفلی هلاک شد شکر خدا امروز تبش قطع شد دیگه امید دارم بالاخره میشه اون چیزی که میخوام😍 متنفرم از بحث کردن ولی خب اگه کسی به پرو پام بپیچه جوابشو میدم😊
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5475 حداقل نیم ساعت صبر کندوز بروفن رو درست دادی؟عجیبه با بروفن نیومده پایین اره دکترگفت ۷ونیم سیسی خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5475 شوهرت نیس ؟ ببرش درمانگاه سرم آمپول بزنن هست ی بچه دیگه ام دارم اونوچکارکنم کوچکه اینجام هوا سرده میترسم سردبخوره بدتربشه میگم بزارهواروشن بشه حداقل کوچیکه نبرم بزارم پیش کسی خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
zendegimroham عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 3280 منم شرایط تورو داشتم دقیقا ۳ شب تا صبح خواب نداشتیم با بچم😭طفلی هلاک شد شکر خدا امروز تبش قطع شد دی ... من با تب سنج جیوه ای میگیرم تب نداره تب سنج دکترش تب نشون میده نمیدونم قضیه چیه الان چند ساله همینه تب سنج منو دکترش دما رو متفاوت نشون میدن
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5475 منم شرایط تورو داشتم دقیقا ۳ شب تا صبح خواب نداشتیم با بچم😭طفلی هلاک شد شکر خدا امروز تبش قطع شد دی ... دیشب تب میکرد اما دارودادم قطع شد امشب دیگه هر روشی امتحان میکنم ج نمیده خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
i_am_venus عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 4169 اره دکترگفت ۷ونیم سیسی از هوش مصنوعی پرسیدم برا بچه ۸ ساله ۲۰ کیلویی:گفت ۱۰ سی سی بروفنفاصلش هم با قرص استامینوفن ۲ الی ۳ ساعتقرص هم گفت نصف استامینوفن ۳۲۵
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5475 از هوش مصنوعی پرسیدم برا بچه ۸ ساله ۲۰ کیلویی:گفت ۱۰ سی سی بروفنفاصلش هم با قرص استامینوفن ۲ الی ۳ س ... ممنون عزیز ان شاءالله ج بده ی نیم ساعت دیگه قرص میدم بهش خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
zendegimroham عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 3280 هست ی بچه دیگه ام دارم اونوچکارکنم کوچکه اینجام هوا سرده میترسم سردبخوره بدتربشه میگم بزارهواروشن بش ... ماشین ندارین ؟ لباس بپوشون چیزی نمیشه گناه داره بدنش عفونت داره
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5475 ماشین ندارین ؟ لباس بپوشون چیزی نمیشه گناه داره بدنش عفونت داره چرا داریم شوهرم گفت ببرم من قبول نکردم حالا قرص میدم ج نداد مجبورم ببرمش خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
i_am_venus عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 4169 ممنون عزیز ان شاءالله ج بده ی نیم ساعت دیگه قرص میدم بهش نگران نباش ایشالا میاد پاییندستمال خیس کن رو پیشونی و پاهاش بزار
zendegimroham عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 3280 چرا داریم شوهرم گفت ببرم من قبول نکردم حالا قرص میدم ج نداد مجبورم ببرمش ماهم الان از مهمونی برگشتیم پیاده با بچه با لباس زیاد سرما نمیخورن که انشالله خوب شه من الان یادم اومدم بچم سه سال پیش تب کرد بابا خدا بیامرزم با سرکه پاشویه ش کرد تبش اومد پایین