2777
2789
هورمون رشد که جوابش را پس داده بیشتر از اینم جواب میده. ولی شرطش همون عدم بسته شدن صفحات رسد هست. دق ...

این مکمل برا بعد بسته شدن صفه رشده 

بعله تو سایتای خارجی دیدم 

ترجمشون کردم

این مکمل برا بعد بسته شدن صفه رشده بعله تو سایتای خارجی دیدم ترجمشون کردم

من که تعصبی ندارم روی شرکتش یا دشمنش نیستم. ولی این دارو میتونه مثل بمب صدا بده. ولی صدای تزقه هم در جامعه علمی نداده.  شما فقط میتونی تو اینستا یا بلاگ های افزاد این نظرات را ببینی.  نه در جامعه علمی. به خاطر همین من مشکوکم.  یکی نوشته حدود ۱۲ سانت طول کشیده در ۲۷ سالگی. این انقلاب هست. و مطمئن باش مهدی قائدی از ملت  بیشتز پول داره خرج این راه کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که تعصبی ندارم روی شرکتش یا دشمنش نیستم. ولی این دارو میتونه مثل بمب صدا بده. ولی صدای تزقه هم در ...

آخه نمیشه گفت اگر همچین چیزی وجود داشت قائدی انجام میداد 

شاید قائدی با قدش مشکل ندار 

هرکس رو یچیزی حساسه 

اگر اینجوریه بیرام وند چرا دماغش عمل نمیکنه 

راهش نیست؟پولسو ندار؟خب دوس ندار

آخه نمیشه گفت اگر همچین چیزی وجود داشت قائدی انجام میداد شاید قائدی با قدش مشکل ندار هرکس رو یچیزی ح ...

قد چیزی هست که واقعا رو اعتماد به نفس تاثیر داره من بعید میدونم با دماغ بیرو قابل قیاس باشه. بیرو همین دماغ براش عالیه. عمل کنه میشه علی نازنین

قد چیزی هست که واقعا رو اعتماد به نفس تاثیر داره من بعید میدونم با دماغ بیرو قابل قیاس باشه. بیرو هم ...

بنظر من قانع کننده نبود 

هرکس رو یچیزی حساسه و اعتماد به نفسشو میگیره 

یکی دماغ یکی قد یکی زنگ پوست یکی دندون 

نمیشه برا همه نسخه یکسان پیچید