2777
2789

مثلاخاموشی زدم میگم بخاب جاش کنارخودمه خوب چراغا خاموش که بخابه بلند میشه از جاش میخنده حرف میزنه تایکساعت همینجوره لالایی میزارم قصه صوتی میزارم اصلا نمیخابه عصبی میشم میزارمش سرپام لالا پاش میکنم میخابه‌.بعد لجبازی میکنه خیلیی زیاد مثلا کافیه بگم نکن اینکارو همونوانجام میده.خونمون حیاط داره درو باز میکنه بش میگم خونه همسایمون نرو اونجا ی پسرهم سن خودشه میگه باشه نمیرم ولی میره اگه بزاریش ازصب تاشب میمونه تو خیابون.میخاد بازی کنه با بچه ها.بچه ها ر میزنه پسرعمش ۹ سالشه میره میرنش موهاشوومیکشه که باش بازی کنه کلافم از رفتاراش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا ک گفتی طبیعیه همش. فقط نیاز ب کنترل و قاطعیت شما داره. 

مثلا درو قفل کنی نره بیرون چون اون نمممیییفهمه الان. نذاری بزنه حضور داشته باشی خودت.‌

عصرا از ساعت سه  ب بعد نذاری بخوابه. نه که هروقت خواست بخوابه بعد توقع کنیم شب هم بخوابه

parasoo1989@

همیشه خودت رو بزار جای اون بچه.من همین کارو میکنم مثلا گوشی بازی می‌کنه میگم بسه دیگه بده.میرم میبینم غرق اون بازیه خودمو میزارم جاش میگم حیفه بزار این مرحله رو بره بعد با یه چیز جذابتری از گوشی دورش میکنم‌.پسر منم خیلی پرانرژیه فقط بازی شیطونی میخاد میبرم پارک تخلیه میشه یکم تو خونه هم بازی میکنم باهاش وگرنه از در و دیوار خونه بالا می‌ره.براش کارتن دانلود کن روزی دوساعت ببینه خوبه

براش با محبتذوالبته قاطعیت قانون بذار،قبل از ساعت خواب طول روز تحرکی زیاد باشه،تا انرژیش بریزه،در برابر لج کاری‌اش توجه نکنین،البته سه و چهار سالکی زیاد به قانون خونه پایبند نیستن،ولی با بازی و محبت میشه کمکشون کرد

پسربچه ها کلا شیطون و عصاب خوردکنن.بزرگم شن خیرش نمیرسه به پدرمادر فقط مایه دردسر

این چه حرفیه آخه عزیزم خیرش برسه ینی چجوری بیاد با زنش کلفتی مارو بکنه.مثل پدر مادر های قدیم حرف نزن

این چه حرفیه آخه عزیزم خیرش برسه ینی چجوری بیاد با زنش کلفتی مارو بکنه.مثل پدر مادر های قدیم حرف نزن

طرز فکرت قدیمیه ولی به زور میخوای نشون بدی که روشن فکر وامروزی هستی متاسفم برات.خیر رسیدن فقط کلفتی کردن نیست اینکه ازپس زندگی خودش بربیاد سرافراز و سربلندی پدرمادرش باشه تو خلاف نیوفته به نظر من یعنی خیر.اینی هم که شما تفسیر کردی میشه البته،هرکسی باتوجه به فرهنگ و شرایط زندگیش یه تفسیری داره