2777
2789

بچه ها من بعد ار کنکور کلا خوابم به هم ریخت دیگع ار مرداد به بعد وضعیت خوابم بد بود ولی نه انقد  مثلا شبا دو سع میخوابیدم دیگه12 اینا بیدار میشدم 

الان شده که 5 و نیم عصر پاشدم وای 

دانشگام بهمن شروع میشه و پزشکی قبول شدم پاقعا انقد بی خوابی و استرس کشیدم که این مدت هرچی خوابیدم سیر نشدم تازه بعد از این چند ماه داره حالم از خواب بهم میخوره

این مدت خیلی داغون شده ار نظر خواب و اینا روزاک یه جوریه 

نیم ساعت دیگه می‌خوام به زور بخوابم ۸ صبح پاشم

هیچ کاری نکردم این مدت  حتی باشگاه حتی کتاب نخوندم حالم از هرچی چیز متنی بود بددمیشد الان چند روزه یه کتاب میخونم 

می‌خوام دیگه جدی برم باشگاه اما قبلش یه مسافرت می‌خوام برم احتمالا اخر هفته اگر جور بشه 

شما جای من بودید این مدت حق میدادید به خودتون 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دچار افسردگی نشدی و از روی خستگی هست و موقتی، اکیه. ولی حتما خوابت را تنظیم کن.

نه افسردگی نیست 

از روی خستگی روحی و جسمی هست که اون زمان تحمل کزدم 

الان دیگه اوکی اوکیم

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

استراحت کن یه بازسازی روخی و جسمی تا با توان عالی شروع کنی پر قدرت و متمرکز

پس شما بودی این حقو به خودت می‌دادی ؟

اابته از فردا عین ادم زندگی میکنم دیگه 

خب چرا فوکوس کردی رو چیزای منفی تو تلاش کردی پزشکی قبول شدی روزای سختی رو گذروندی یه مدت هم برا دلت زندگی کردی نگران نباش کم کم خوابت تنظیم میشه چون روزا خسته میشی شبا زود خوابت میبره برا چن ماه خواب بی استرس خودتو بازخواست نکن

پس شما بودی این حقو به خودت می‌دادی ؟اابته از فردا عین ادم زندگی میکنم دیگه

ادم همیشه که اینجوری نیست گاهی وقتی اینجوری میشه باید به خودش زمان بده تا خودش دوباره بازسازی کنه 

البته به شرط اینکه واقعا یا علی بگه و بلتد شه نه اینکه اینجوری ادانه بده

خب چرا فوکوس کردی رو چیزای منفی تو تلاش کردی پزشکی قبول شدی روزای سختی رو گذروندی یه مدت هم برا دلت ...

وایییییی حق میگی بخدا 

خس عذاب وجدان میدن مامان بابام بهم که چرا انقد میخوامم

دمت گرممممم کلی حالمو خوب کزدی🥹🫠❤️خدا شادت کنه 

ادم همیشه که اینجوری نیست گاهی وقتی اینجوری میشه باید به خودش زمان بده تا خودش دوباره بازسازی کنه ال ...

نه دیگه جدی جدی سیر شدم کامل ار خواب و بیکاری 🥹😂❤️

موفق خانم دکتر به امید روزی که با عشق مهرت بزنی رو نسخه بیمار و وسیله برای برگشتن حال خوب باشی

قربونت برم 

الاهی خدا کنه مفید باشم برای بنده های خدا

وایییییی حق میگی بخدا خس عذاب وجدان میدن مامان بابام بهم که چرا انقد میخواممدمت گرممممم کلی حالمو خو ...

من معلمم سه ماه تابستون رو تا ۱۱میخوابم مامان منم کلی عذاب وجدان میده بهم انقد که دلم نمیخواد طرف صب تماسشو جواب بدم میگم من خودم ادمم کار داشته باشم پا میشم میرم پی کار و زندگیم

الان من صب ۶و ربع پا میشم چون عقل دارم مسئولیت سرم میشه 

و حالا تو کاری رو به ثمر رسوندی که کار هرکسی نیست به خودت افتخار کن و دو سه ماه خواب راحت هم نوش جونت 

من معلمم سه ماه تابستون رو تا ۱۱میخوابم مامان منم کلی عذاب وجدان میده بهم انقد که دلم نمیخواد طرف صب ...

وای الاهی قربونننننتتت برمممم من چقد با دررکی 

خدا پر از گوهر و جواهرت کنه