2777
2789

بچه ها یه دانش آموز کلاس پنجم اهل کره جنوبی خودشو انداخته تو دریا خفه شده مرده طفلک💔🥲😔

دلیلشم این بوده پدر و مادرش بین اونو و برادر کوچیکش فرق میذاشتن رفته اینکارو کرده الهی🥲😔💔

خودش تو کاغذ همه اینارو نوشته بود

خیلی ناراحت شدم 

خانوما هیچ بچه ای فرقی با اون یکی نداره همه بچه هارو خدا آفریده 

توروخدا فرق نذارین گناه دارن طفلکی ها❤️‍🩹💔😔

آخه خفگی تو دریا بدترین مرگه😔💔

کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم می‌دونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی           ❤️با عشق از طرف:بندت❤️

با سوختگی آشنا نشدی فک کنم 

خفگی تو دریا بدترین نی

ولی آره واقعا حق گفتی 

نباید فرق گزاشت 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
با سوختگی آشنا نشدی فک کنم خفگی تو دریا بدترین نیولی آره واقعا حق گفتی نباید فرق گزاشت

😔💔

کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم می‌دونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی           ❤️با عشق از طرف:بندت❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده منم فرق گذاشتن 

کاش ازدواج کنم زود تر برم از پیش شون یکم قدر بدونن

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

خانواده منم فرق گذاشتن کاش ازدواج کنم زود تر برم از پیش شون یکم قدر بدونن

الهی

به خدا امید داشته باش می‌کنی حتما🥺😘