2789
عنوان

سنگ کیسه صفرا

282 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها

اینجا کسی خودش یا آشناهاش سنگ کیسه صفرا داشته ؟جراحی کردین؟

من عمل مینی بای پس کردم ۶ ماهه و دیروز رفتم سونوگرافی برای چکاپ بهم گفتن دوتا سنگ ۴ میلی دارم با رسوب

دردم دارم اون ناحیه با تهوع

نیاز به پیگیریه یا سنگام ریزن نیاز نیست برم دکتر؟

به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.

برادر من سنگ کیسه صفرا داشت و خیلی شدید درد داشت

در نهایت عمل کرد ولی اینقدر دیر رفت برای عمل که مشکوک به توده سرطانی هم شد

بنظرم تا دیرتر نشده اقدام کنین

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍

من چها پنج تا سنگ  ريز به اندازه مورچه تو صفرام بود كشت منو  اخرش جراحي كردم لاپاراسكوپي كامل صفرا را بيرون اورد

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

برادر من سنگ کیسه صفرا داشت و خیلی شدید درد داشتدر نهایت عمل کرد ولی اینقدر دیر رفت برای عمل که مشکو ...

یعنی چیکار کنم؟درمانی غیر عمل نداره؟قصد بارداریم دارم

من چها پنج تا سنگ ريز به اندازه مورچه تو صفرام بود كشت منو اخرش جراحي كردم لاپاراسكوپي كامل صفرا ر ...

این اندازه رو جراحی میکنن؟

یعنی چیکار کنم؟درمانی غیر عمل نداره؟قصد بارداریم دارم

برادر من نمی‌دونست که سنگ داره همش فکر میکرد کبدش مشکل داره

رفت سونو هم داد ولی سنگ ها دیده نشدن

ولی آخرین بار از درد شدید بردن بیمارستان بستریش کردن و همونجا عملش کردن چون خیلی گذشته بود بالای ۳سال‌بود 

بنظرم تنها راهش عمل کردن هست

چون قصد بارداری هم دارین اگه دردش شدید بشه نمی‌تونین توی بارداری کاری بکنین

عزیزم وقتی دردش شروع میشه و با خوردن غذای چرب حالت تهوع بهت دست میده دیگه باید عمل شی خیلی راحت میشی عملش هم ساده است یه شب بیمارستانی بعدش هم بعد از سه چهار روز میتونی به زندگی معمولیت ادامه بدی 

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
برادر من نمی‌دونست که سنگ داره همش فکر میکرد کبدش مشکل دارهرفت سونو هم داد ولی سنگ ها دیده نشدنولی آ ...

من ده ساله سنگ صفرا دارم ولی جراحی نکردم چون میترسم 

ولی شنیدم تنها راهش درآوردن صفرا و لاپاراسکوپی هست 

الان از یه نفر که دارو گیاهی داره دارو گرفتم استفاده میکنم گفته بعد ۴ ماه از بین می‌ره ولی اگه از بین نره میرم عمل میکنم چون واقعا دیگه کلافه شدم از دردش

خواهش میکنم هر کاری کردی من و درجریان بزار بچه ام سنگ صفرا داره

گلم اگر درد نداره طبیعیه خوردن سیب براش خیلی خوبه حالا که بچست و دردی نداره و سنگها کوچیکن

من ده ساله سنگ صفرا دارم ولی جراحی نکردم چون میترسم ولی شنیدم تنها راهش درآوردن صفرا و لاپاراسکوپی ه ...

دقیقا برادرم سنش هم بالا بود خیلی دردهای بدی تحمل کرد طفلک

جزئیات کامل از عملش نمی‌دونم فقط می‌دونم دو سه تا سوراخ کرده بودن بدنش رو و سنگ هارو درآورده بودن

بعدش برادرم می‌گفت الان میفهمم مزه غذا چیه

نمی‌دونم منظورش چی بود

دقیقا برادرم سنش هم بالا بود خیلی دردهای بدی تحمل کرد طفلکجزئیات کامل از عملش نمی‌دونم فقط می‌دونم د ...

بله دقیقا همسر منم مثل برادر شما وقتی عمل کرد خیلی راحت شد دیگه عملها با ایجاد سه تا سوراخ میشه عمل باز نیست 

بله دقیقا همسر منم مثل برادر شما وقتی عمل کرد خیلی راحت شد دیگه عملها با ایجاد سه تا سوراخ میشه عمل ...

آره دقیقا باز نبود من تصور این بود که یه رد بخیه بزرگ باشه😅

دقیقا برادرم سنش هم بالا بود خیلی دردهای بدی تحمل کرد طفلکجزئیات کامل از عملش نمی‌دونم فقط می‌دونم د ...

بله لاپاراسکوپی میکنن دیگه و دو سه تا سوراخ کلا 

والا من برادر خودم جراح هست و می‌تونه عمل کنه برام ولی من میترسم🤦

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز