2777
2789
عنوان

اونایی که خیلی زبون دارن بیان 😵

187 بازدید | 40 پست

چطور سریع لا هر کسی ارتباط میگیرین 

مثلا بعضیا رو میبینم توی مکان های عمومی و... سریع میرن با یکی حرف میزنن و خیلی راحت حتی دوست میشن با یارو 😐مثلا چنتا دوستام اینجورن 

ولی من اصلا نمیدونم چطور با یکی ارتباط بگیرم 

الان امدم شهر ݝریب برای زندگی اینجا استخر و باشگاه و ... میرم ولی نمیدونم چطور دوست پیدا کنم چطور سر صحبتو با یکی باز کنم و... اگه بلدین راهنمایی کنین💕

من ناخودآگاه یه چیزی پیدا میکنم سر بحثو واکنم 

ولی در حد همون تایم حرف میزنم 

خیلی با طرف صمیمی نمیشم در حد شماره و اینا

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من صفر و صدیم

یه روز انقدررر اجتماعیم و خوش و بش میکنم

یه روزی میخوام فرار کنم از بقیه

ولی درکل راحت بگیر و از ارتباط گرفتن نترس 

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

@ملکه455_‍ ایشون سلطانه زبونه 🤣🤣🤣🤣

والااااا روابط عمومیم فکنم بالاس و اینکه خوش خنده و ب شدددتتتت مث خودت خونگرم و مهربونم لعنتی چ نوشابه ای برا هم باز کردیم،🤣🤣❤️

عشقممممم فقط امینم و تمام ❤️❤️❤️

والااااا روابط عمومیم فکنم بالاس و اینکه خوش خنده و ب شدددتتتت مث خودت خونگرم و مهربونم لعنتی چ نوشا ...

هااا اوومد سلطان من اومد 

خوش اوندییییی بلااا 😂😂😂

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️