2777
2789
عنوان

یلدایی

132 بازدید | 17 پست

خانواده شوهرتون واسه یلداییتون چیکار میکنن؟ مال من ۸‌میلیون‌داد همه‌چی‌بخرم به زور همه‌چیو تکمیل کردم‌خیلی گرونیه

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارسال نامزد بود یلدایی آوردن لباس هام 17 میلیون شد یدونه هم النگو گرفته بود همه خرید ها دوتایی رفتیم و دوتا کیک و میوه و آجیل تزیین شده و...البته من همه چی پای خود همسرمه خانواده اش در حد 2 میلیون هم حمایت نداشتن 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

یلدایه نامزدیم دست و بالمون خالی بود یه گوشواره گرفت کلا طلا نگرفت همسرم بعد ازدواجم کلی طلا گرفت ول ...

به نظرتون خانواده شوهرم کم دادن?

پارسال نامزد بود یلدایی آوردن لباس هام 17 میلیون شد یدونه هم النگو گرفته بود همه خرید ها دوتایی رفتی ...

مال من خودش میتونس زیاد بکنع نکررد

مال من خودش میتونس زیاد بکنع نکررد

اگه خسیس یا به جزییات اهمیت نمی‌ده تا اول راهی فکر جدی کن فکر نکن که مهم نیست خیلی مهمه اهمیت دادن 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

به نظرتون خانواده شوهرم کم دادن?

اره شوهر من پدر مادرش به رحمت خدا رفته بودن خودش تنها همه چیو جور کرد با این حال یلدا طلا داد ولی شوهرت خودشم نداشته باشه پدرش که هست ازاون قرض میگرفت میداد به نظرم خیلی دستم کم گرفتنت تازه عروسی یه ارج و قربی من بودم قهر میکردم میگفتم همینم نمیخام نگه دار لاقل عید روش بزا طلا بخر 

اره شوهر من پدر مادرش به رحمت خدا رفته بودن خودش تنها همه چیو جور کرد با این حال یلدا طلا داد ولی شو ...

خیلی برخورد بهم

اگه خسیس یا به جزییات اهمیت نمی‌ده تا اول راهی فکر جدی کن فکر نکن که مهم نیست خیلی مهمه اهمیت دادن

اره به فکرش افتادم

واسه خودت ارزش قاعل باش مگه دوس دخترشی زنشی خودش خجالت نمیکشه واقعا واسه جاری یا خواهر خودش ببین یلد ...

واس اونا زیاد کردن من بابام وضعش خوب نیس بی ارزش میبینن منو