میدونین چیه ؟اصلا حالم بد شد امشب یه مهمون اومده بود واسه مادر شوهرم اینا تقریبا مسن بود میگفت این جوری ازدواج کرده که انگار داداشش یکیو کشته نمیدونم باز دعوا ادامه داشته یا چی دخترشونو میدن به طرف مقابل میگفت این سالها اینقدر اذیتش کردن بعد زن دوم شوهرش بوده و انگار زن اول بعد چند سال فوت میکنه بچه های اونم بزرگ میکنه و یعنی دلم خون شد واسش میگفت هووش که زنده بوده همیشه کاری میکرده شوهره اینو بزنه البته حقم میداد بهش و میگه کلی بهش تو مریضیش رسیدگی کردم و همش حلالیت میخواسته ازش میگه هنوزم به چشم بد میبینن منو فامیلا میگم خوبه رسمای مسخره تموم شدن والا
من فیلمشو دیدم خیلی بد بود .خیلی مسخرس بعضی رسما همشم از جهله
ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔
ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔
واقعا الان خونواده همسر من به هیچ عنوان طلاقو قبول ندارن چه واسه پسر چه دختر
یعنی اصلا طلاق ندارین؟ خوب ک نیست طلاق ولی وقتی یه زندکی به بن بست برسه چه میشه کرد؟