2777
2789
عنوان

عمل بینی

117 بازدید | 14 پست

خانما اونا که عمل بینی انجام دادین عکس قبل و بعد میزارین اونا که بینی گوشتی و قوز دار داشتن میخام ببینم به سختیش میرزه واقعن بعد از سختی های الانتون بگین شما که بینی عمل کردین الان بعد چن سال بازم مشکلی دارین مثلا درد بعد عطسه وووو یه راهنمایی بفرمایید منووووو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آبجی خوشحالم که راضی هزینش چقد شد کی عمل کردی میتونی یه عکس بدی برا منم گوشتی

دو سه ماه پیش هزینش 60 70 شد دقیق یادم نیست

عکس ندارم وگرنه میذاشتم 

ولی خیلی راضیم با اینکه پوست ضخیم داشت و گوشتی بود

باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚

دو سه ماه پیش هزینش 60 70 شد دقیق یادم نیستعکس ندارم وگرنه میذاشتم ولی خیلی راضیم با اینکه پوست ضخیم ...

میشه دکتربینی تونومعرفی کنید

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
دو سه ماه پیش هزینش 60 70 شد دقیق یادم نیستعکس ندارم وگرنه میذاشتم ولی خیلی راضیم با اینکه پوست ضخیم ...

من داشتم تاپیکاتونودرباره ی عمل بینی میخوندم

هرکس ازتون درباره ی اسم دکترتون پرسیده جواب ندادین

دلیل خاصی داره؟

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
من داشتم تاپیکاتونودرباره ی عمل بینی میخوندمهرکس ازتون درباره ی اسم دکترتون پرسیده جواب ندادیندلیل خ ...

نه عزیزم چه دلیلی داشته باشه

دکتر اعتمادی 

باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚

نه عزیزم چه دلیلی داشته باشهدکتر اعتمادی

ممنون عزیزم گفتم شایدکاملِ کامل راضی نیستی ازکارشون بخاطراون معرفی نمیکنی

شاید ندیدم عزیزم وگرنه خداروشکر راضی ام واقعا

خب خداروشکر