2777
2789
عنوان

حاملگی تو عقد؟

5235 بازدید | 193 پست

بچه ها نزدیک یک ساله عقدم الان فهمیدم حامله ام دوماهه پریود نشدم بی بی چک زدم مثبت بود رفتم دکتر اونم مثبت بود هنوز به هیچکی نگفتم حتی شوهرم بنظرتون بندازمش یا نگهش دارم ؟؟؟اگه خانواده ها بفهمن مجبورمون میکنن سریع عروسی کنیم با جهاز خیلی کم و باید با مادرشوهرم زندگی کنم بدون گرفتن جشن عروسی بنظرتون چیکار کنم؟؟؟تازه اگه بفهمن کلی حرف میزنن 

خدایا کمکم کن بچمو نگه دارم 😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گناه داره اون بچه .. ولی خب طبق شرایطت خودت بهتر میتونی تصمیم بگیری

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

مگه گناه کردید که میخوان باهاتون اینجوری رفتار کنن؟ 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

نندازش.حاملگی اول بندازی ممکنه بعدا مشکلات زیادی واست پیش بیاد

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!