2821
2789
عنوان

✨️

589 بازدید | 61 پست

دل‍‌م ت‍‌ی‍‌م‍‌‍‌ارس‍‌ت‍‌ان‍‌ی‍‌و م‍‌‍‌ی‍‌خ‍‌اد ک‍ہ س‍‌اک‍‌ت و دور از م‍‌‍‌ردم ب‍‌اش‍ہ ‌.:")

برا من آلزایمر درد نیس درمانه:)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یاخداااا چرا دلت تیمارستان میخاد؟ 🫣

شرمندتم داداش ولی اونجا شلوغه اصلا ساکت نیس😂

نمیدونم چرا دیگه اون حسی که قبلا داشتم رو ندارم... انگار نیمی از زندگیم گرفته شده... بی احساس شدم... و این شروعه حقیقته... میگذرم از آنچه که میآید وخداحافظی میکنم از آنچه که میرود...

ای بابا

عهههه چه زود آنلاین شدی😂

نمیدونم چرا دیگه اون حسی که قبلا داشتم رو ندارم... انگار نیمی از زندگیم گرفته شده... بی احساس شدم... و این شروعه حقیقته... میگذرم از آنچه که میآید وخداحافظی میکنم از آنچه که میرود...

آن بودم😂😶

پس بگو😐😶

نگفتی چرا دلت تیمارستان میخاد؟ 

هعی روزگارولشواقعا ۱۲ سالته؟

آره 😂

نکنه میخای مسخره ام کنی چون کوچیکم🫣🥺

کاش بستری بودم اونجا

چرا؟ 

2824
2823
2791
2779
2792