2777
2789

۷ ماهمه امروز رفتم پیش جراح زنان زایمان گفت بزار صدای قلب بچه رو چک کنم..شکممو نگاه کرد دست زد گفت چی خوردی بچه انقد تپل شده خیلی بزرگه بچت وزنش یه ماه بزرگتره..خطرناکه....

خانوما خیلی میترسم..دکتر گفت از این به بعد نون و برنج و سیب زمینی و شیرینیجات رو حذف کن

نگرانم کسی مثل من بوده؟ زایمان زودرس اینا نگیرم؟هنوز 32 هفتمه

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشاالله بهتون 

بچه‌های منم همینطوری بودن 

وزن تولدشون بالای 4 کیلو بودش نگران نباش 

فقط زایمان طبیعی داشته باشی سخت میشه 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

دکتر فقط از رو اندازه شکم متوجه شد ؟؟

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
دکتر فقط از رو اندازه شکم متوجه شد ؟؟

بله

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

ماشاالله بهتون بچه‌های منم همینطوری بودن وزن تولدشون بالای 4 کیلو بودش نگران نباش فقط زایمان طبیعی د ...

زایمان سزارین سخت بود؟

سونو برو خبقند نداری

چند بار آزمایش دادم گفتن لب مرزه آزمایش گلوکز دادم گفتن خوبه

زایمان سزارین سخت بود؟

من طبیعی زایمان کردم عزیزم 

دومی رو هرچقدر به دکتر گفتم بچه درشته لطفاً عمل کنین قبول نکردش گفت سونو اشتباه زده و این بزرگی شکم از کیسه آب و ورمه.. وقتی بچه به دنیا اومد جا خورد ..

سومی هم خودم نخواستم عمل بشم چون دوتا زایمان طبیعی کردم گفتم دیگه بیحسی عمل و نخوام بزنم شکمم پاره بشه .. 

ان‌شاءالله خدا کمکتون کنه عزیزم و بسلامتی و شادی فارغ بشی .

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .