2777
2789
عنوان

خسته شدم

62 بازدید | 8 پست

فقط میخوام ازتون راحت شم نمیدونم ازتون کجا فرار کنم 

نمیخوام به جایی برسید فقط بشینید و ساکت شد 

چرا پدر و مادرم منو به دنیا اوردن من دیگه از این حرفا خسته شدم دیگه نمیخوام زنده باشم حتی زندگیمون مثل ادما نیست برای اینکه ازم خلاص شن با سن پایین میخوان منو بدن به یه بیسواد به خدا خسته شدم من ادمم به خدا درک دارم احساس دارم چرا نمیفهمید من از اول زندگیم تا الان فقط خانوادم دارن تصمیم میگیرن من هیچ نقشی تو زندگی خودم ندارم 

من نمیفهمم واسه چی منو به دنیا اوردن فقط به خاطر حرف مردم 

حتی من کاریشون نکردم 

من دیگه خسته شدم خدا خستم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مگه کسی میزاره

عزیزم کسی حق نداره سن قانونی مجبور به انجام کاری کنه حق و حقوق ات بشناس ،حتی زیر ۱۸ سالم باشی بازم میتونی اعتراض کنی عهد عتیق نیست که سکوت کنی 

چندسالته عزیزم دلیلش چیه که میخان به زور شوهرت بدن

۱۷

به خاطر اینکه اشنا هست و هم اونا به ما چسبیدن و هم پدر و مادرم به اونا چسبیدن و من دوستشون ندارم و با پسره اصلا ارتباطی ندارم پسره بی سواد کار درست حسابی نداره ولی اوضاع مالی خانوادش خوبه 

۱۷به خاطر اینکه اشنا هست و هم اونا به ما چسبیدن و هم پدر و مادرم به اونا چسبیدن و من دوستشون ندارم و ...

عزیزم توکه سنیم نداری به خانوادت بگو دوستش ندارم دلم نمیخاد شوهرکنم الکی جوونیمون حروم نکنید حداقل اگه خودتم دوستش داشتی و خوشت میومد بهش بازم حرفی 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
عزیزم توکه سنیم نداری به خانوادت بگو دوستش ندارم دلم نمیخاد شوهرکنم الکی جوونیمون حروم نکنید حداقل ا ...

فایده ایی نداره هر جور شده میخوان منو قانع کنن حتی حرف تو خانوادم پیچیده و همه میگن که من رضایت دادم با اینکه من حرفی نزدم من اصلا به فکر ازدواج نیستم و تا الان بهش فکر نکردم 

ولی من میدونم اگه بله بگم خدمتکار میشم و هیچ راهی برای کار کردن و .. ندارم 

فایده ایی نداره هر جور شده میخوان منو قانع کنن حتی حرف تو خانوادم پیچیده و همه میگن که من رضایت دادم ...

از قیافه پسره بدت میاد؟ دقیقا مشکلت باجیه و اینکه تفاوت سنیتون چقدره 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️