2777
2789

لطفا خواهرانه راهنمایی کنید قضاوت ممنوع قلبم به اندازه ی کافی خورد شده

من سه روز بیمارستان بستری بودم به خاطر جراحی (از یک روز قبل از عمل)

روزی که بستری شدم که فرداش برم برای جراحی حوصله ام سر رفت به دوست پسرم زنگ زدم و جریان و گفتم یکمی صحبت کردیم گفتم خسته شدم از این وضعیت گفتش حق داری خسته بشی حیف که راهمون از هم دوره و گرنه می اومدم بیمارستان پیشت (اون یه شهر دیگه است)از اون روز تا به الان که جراحی شدم و مرخص شدم و اومدم خونه یک بارم زنگ یا پیامی از جانبش دریافت نکردم امروز که روز مرد بود صبح بهش پی ام دادم به خطش گفتم روزت مبارک و جوابی ازش دریافت نکردم تا این که غروب واتساپش پیام گذاشتم گفتم به خطتت پیام دادم فکر میکنم ندیدی!

روزت و خواستم تبریک بگم جواب دادی مرسی عزیززززم ممنون که به فکرم بودی اما بازم چیزی از حال خودم نپرسید 

شما جای من بودین چی کار میکردین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بودم بدون این که چیزی بهش بگم ازش جدا میشدم.این آدم ارزش ندارن حتی برای ازش گلایه کنی 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بذارش کنار،کسی ک تو سختی ها کتارت نیس ارزش نداره تو خوشیهات شریکش کنی، محبت و توجه با گدایی بدست نمیاد، فقط کوچیک میشی ، و پیش خودت سرافکنده میشی، خودتو شرمنده دلت نکن، خودتو عزیز بدار و برا خودت ارزش و احترام زیادی قائل باش، ان شاالله زودتر خوب بشی گل.

با کسی باش ک مثل تاج روی سر از داشتنت افتخار کنه و پیگیرت باشه ، ن کسی ک موقع سختیهات غیبت صغری میکنه! 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

عزیزم این خط قرمزه. یک مرد اگر زنی رو واقعا دوست داشته باشه دائم دنبال اینه که یه راه ارتباطی باهاش بگیره بعد شما عمل کردی گلم این اصلا موضوع طبیعی نیست که ایشون سراغی ازتون نگیره یعنی عملا نشون داده شما براش مهم نیستی مگه میشه پیامکارو نبینه بعد اصلا گیریم پیامکارو ندبده خودش که میدونست شما عمل کردی باید زنگ میزد. اگه لانگ دیستنس هستین بدون واقعا خواهرانه میگم ولی ممکنه اونجا هرکاری ازش سربزنه. وگرنه که یه زنگ و احوالپرسی چیه که اونم دریغ کنن. مردا خیلی واضح و مشخصن ما خانوما میخوایم خودمونو گول بزنیم اگر کسی و بخوان بخاطرش از قله قافم میان ممکنه دوستتم داشته باشه واقعا، ولی ادم خود خواه و خودمحوریه به نظرم

بعضی وقتا نباید درد بکشی ، فقط باید بهت خییییلی بر بخوره ، تا ب خودت بیای و راهتو تغییر بدی.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

🤣 بعنی زنگ زدی به دوس پسرت گفتی از لابیاهات خسته شدی و میخای جراحیش کنی اونم دیده دیگه حتما 😐 بعد توقع داشتی دوس پسرت رنگ بزنه قربون صدقت بره که لابیا عمل کردی واقعا فکر کردی دوس پسر کیه طرف حتی ممکنه به شوهرشم نگه اونوقت تو 🤣🤣 خیلی دوس پسر جدی گرفتیا

همسر عزیزم تو بهترین مرد دنیا هستی خیلی دوستت دارم ♥️♥️♥️♥️ خدایا شکرت بخاطر زندگیم بخاطر شوهر عزیزم بخاطر بچه هام ♥️♥️♥️ آرامش دارم شوهرم ادم سالمیه خانواده خوبی داره ♥️