2777
2789

دوقلو ارثی دارید ؟

و یا از داروهای کمک باروری استفاده کردی ؟؟

چندروز از موعدتون گذشته

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوقلو ارثی دارید ؟و یا از داروهای کمک باروری استفاده کردی ؟؟چندروز از موعدتون گذشته

دختر خالم دوقلو داره پدر بزرگم و خواهرش دو قلو بودن عمم دوتا دوقلو سقط کرده من تنبلی تخمدان داشتم دیدم حالت تهوع دارم بی بی زدم دیدم مثبته رفتم ازمایش

💙💙💙💙
دختر خالم دوقلو داره پدر بزرگم و خواهرش دو قلو بودن عمم دوتا دوقلو سقط کرده من تنبلی تخمدان داشتم دی ...

عزیزم معمولا میگن عدد بتا ربطی ب دوقلویی نداره 

ولی خب من خیلیا دیدم اونایی ک عدد بتا بالا بوده دوقلو بودن 

باید صبر کنی بری سونو 

دوهفته بعد از موعدت حداقل برو سونو مشخص میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم معمولا میگن عدد بتا ربطی ب دوقلویی نداره ولی خب من خیلیا دیدم اونایی ک عدد بتا بالا بوده دوقلو ...

اخه میگن بتا باید بعد ۴۸ ساعت دو برابر بشه مال من ۷٫۵ برابر شد

💙💙💙💙
اخه میگن بتا باید بعد ۴۸ ساعت دو برابر بشه مال من ۷٫۵ برابر شد

درسته احتمالش هست 

ولی صددرصد نیست عزیزم 

بابد صبر کنی برای سونو 

الان عدد بتا هنوز پایین هست و اگر بری سونو هیچی مشخص نیست 

حداقل دو هفته بعد موعد ک میشه ۶ هفته میتونی بری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40