2777
2789
عنوان

بچم راست یا چپ دست بودنش مشخص نیس خانماااااا پیش دبستانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 34 پست
به زور مدادو ندم دست چپش یعنی؟

به هیچ وجه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
با کدوم. غذا میخورهمداد مبگبره همون. غالب میشهو اینکه. هی بهش بگو. فقط دست. ( چپ مثلا)ما یه پای مهار ...

با چپ غذامیخوره.با راست مدادمیگیره..بارها مدادو دادم دست چپش برگشته خودش داده دست راستش.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشکلی ندارن که؟ایراد نیس که؟

نه، چه مشکلی مثلا؟ همسرم دکترای رشته کامپیوتر خونده و ضریب هوشی بالایی داره. پسرم هم خدا را شکر باهوشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
حالا راست یا چپ چه فرقی داره!!!؟:/

بخدا گلم برا من مهم نیس..مثلا معلمش تعجب کرده میگه مشخص نیس چپ دسته یا راست..چون یسریارو با چپ میکنه مثل قاشق گرفتن..و نوشتنو با راست

با چپ غذامیخوره.با راست مدادمیگیره..بارها مدادو دادم دست چپش برگشته خودش داده دست راستش.

پس ولش کن

اگه دست راستش. خوشخط هست

پسر خودمم. ۸۰درصد چپ دسته

گاها با دست راستم میخوره

بعد از کاردرمانی توانبخشی. پرسیدم

گفت. به مرور درست میشه تا۷سال 

نشدهم مهم نیست .

مهم اینه بتوته. بنوبسه. حالا. هردستی شد

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
پس ولش کناگه دست راستش. خوشخط هستپسر خودمم. ۸۰درصد چپ دستهگاها با دست راستم میخورهبعد از کاردرمانی ت ...

من یک چپ دست خوش خطم نقاشیمم عالیه 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
ببین اگه اینجوری باشه به این بچه ها میگن دو سوتواندر کره ی زمین تنها یک تا سه درصد دو سو توان هستنال ...

نه این با راست مینویسه با چپ غذامیخوره و یسری کاراشم با چپ.

فکر نکنم هم با چپ هم با راست بنویسه

نه، چه مشکلی مثلا؟ همسرم دکترای رشته کامپیوتر خونده و ضریب هوشی بالایی داره. پسرم هم خدا را شکر باهو ...

جانم ببخشید همسرتون و پسرتون هم با چپ مینویسن هم با راست؟