2777
2789
عنوان

خانماااا قانون ارث ایا عوض شده خواهربرادر مساوی میبرن ارث

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 21 پست
سر خودخواهی نیست واقعاخواهرشوهرم کلی جهیزیه برد با عروسی خوبولی برا عروسی ما هزارتومنم خرج نکرد پدرش ...

حالا ارث اونا رو بیخیال ولی ارثی که ادم از خونه و دارایی باباش می بره مهمه

به ارث خانواده شوهر نباید اهمیت داد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بلاخره که ازدواج کنه میگیره . خرجی و اداره کردن خونه با مرد باید یه پشتوانه داشته باشه آخر سرم همون ...

چندتا زن میشناسی مهریه گرفته باشن؟

همه میگیرن؟

اصلا ارث و مهریه ربطی به هم نداره!

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
حالا ارث اونا رو بیخیال ولی ارثی که ادم از خونه و دارایی باباش می بره مهمهبه ارث خانواده شوهر نباید ...

آخه برا خودم دوتا خواهریم

برابر تقسیم میشه😄

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏