2777
2789

سلام خانما 

** درد و دل **

از دست شوهرم خیلی کلافه ام خیلی با هم بحث میکنیم از وقتی بچه دار شدم زیاد تحمل رفتارهای و حرف های بی جا ندارم 

کلا یه کار یا حرفی میزنه منو عصبی میکنه  انتظار جواب نداره فکر میکنه حق با خودشه و اصلا اشتباهشو قبول نمیکنه 

الان سر غذای بچه میدونه من با برنامه غذا بهش میدم اومده به بچه میگه بیا بریم بهت زیتون بدم بخوری 😐 بهش میگم تصمیم نداشتم بهش زیتون بدم همیشه بپرس اول میگه قرار نیست همیشه تو تصمیم بگیری منم عصبی شدم جوابشو دادم 

چیکار کنم من خیلی از چیزهای زندگیمو رها کردم اهمیت نمیدم ولی نمی تونم مسائل مربوط به  بچه ام بی اهمیت باشم ؟؟؟😭

ببین یه جورایی حق داره ها

پدرشه با زیتون چیزی نمیشه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا ... 

اسی بنظرم گاردت خیلی بسته است

واقعا پدرش حق نداره یه زیتون بهش بده؟؟؟

حالا نهایتش با زبون خوش بگو که عزیزم الان زیتون نده میخام فلان چیزو بدم نه اینکه مثل عصا قورت داده ها تصمیم نداشتم به بچه زیتون بدم!!!

ببین یه جورایی حق داره هاپدرشه با زیتون چیزی نمیشه

اخه بچه من مشکل یبوست داره میدونه من با برنامه بهش غذا میدم وگرنه در کل زیتون دادنه چیزی نیست که در حالت عادی بخوام گیر بدم  اونقدر من بی درک نیستم و من همه اینا رو به ارومی گفتم ولی بد اون حرفو گفت منم عصبی شدم از گفتن این حرفش و جوابشو دادم 🥲 خیلی چیزهای دیگه و مهمتر هست که درک نداره اما من رها کردم اهمیت نمیدم بخاطر همین حرص نمیخورم اما بچه رو رها کنم نمیشه که 

مردا همیشه فکر میکنن حق با خودشونه 😔

شوهر من هر چی مادرش بگه درسته 

فرض کن بچه من زیر دوسال من با همسرم صحبت کردم میگم چون شیرینه نمیخوام بستنی بذم بعد دوسال بزار بخوره چون مامانش گفته بود بده بخوره گیر داده بود بده بخوره 🥲 

اخه بچه من مشکل یبوست داره میدونه من با برنامه بهش غذا میدم وگرنه در کل زیتون دادنه چیزی نیست که در ...

ببین خودت میگی چیزی نیست که گیر بدم

پس گیر نده لطفا

کلا تو روابط پدر و فرزندی خیلی دخالت نکن

همونطور که انتظار داری همسرتم تو روابط مادر و فرزندی دخالت نکنه

اخه بچه من مشکل یبوست داره میدونه من با برنامه بهش غذا میدم وگرنه در کل زیتون دادنه چیزی نیست که در ...

اون بچه شما تنها نیست بچه هردو هست و هر تصمیمی که میگیری باید دو نفره بگیرید. وقتی میخوای برای بچه برنامه غذایی بنویسی با شوهرت بنویس که اونم در جریان باشه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
وا ... اسی بنظرم گاردت خیلی بسته استواقعا پدرش حق نداره یه زیتون بهش بده؟؟؟حالا نهایتش با زبون خوش ب ...

عزیزم یه کامنت در مورد این گذاشتم لطفا بخون چرا همچین حرفی گفتم وگرنه در حالت عادی من چرا برا یه زیتون گیر بدم 

و واقعا به ارومی گفتم و قبلا هم باز این موردو گفته بودم 😔 

عزیزم یه کامنت در مورد این گذاشتم لطفا بخون چرا همچین حرفی گفتم وگرنه در حالت عادی من چرا برا یه زیت ...

ببین شاید تو صد مورد دیگ حق با تو بوده باشه

ولی اینجا حق با تو نبود

واکنش همسرت نشون میده تعداد گیرهایی که داری راجع به بچه بهش میدی بیش از حد تحملش شده

در کل با خودت یه مروری بکن از اون مواردی که میخای به همسرت تذکر بدی ۳ تا شو بده ۲ تاشم که مهم نیست زیرسیبیلی رد کن

تذکرای ادم که زیاد میشه حرمتا میشکنه

اون بچه شما تنها نیست بچه هردو هست و هر تصمیمی که میگیری باید دو نفره بگیرید. وقتی میخوای برای بچه ب ...

اون اصلا نه غذای بچه رو آماده میکنه نه اینکه خودش بخواد به بچه غذا بده مگر اینکه بچه اذیت کنه چون با باباش جوره میخواد باباش بهش بده بخوره همه کارا خودم میکنم 

میدونی چیه من همیشه به آرومی به همه میگم و دلیلشو‌ توضیح میدم اما وقتی همسرم اهمیت نمیده دیگه بدون بقیه چیکار میکنن 

اون اصلا نه غذای بچه رو آماده میکنه نه اینکه خودش بخواد به بچه غذا بده مگر اینکه بچه اذیت کنه چون با ...

وقتی بهش مسئولیتی ندی اونم کاری نمیکنه!

به آدما مسئولیت بده تا انجام بدن وقتی میدونه همه کارهارو خودت میکنی چرا خودشو اذیت کنه؟

ببین شاید تو صد مورد دیگ حق با تو بوده باشهولی اینجا حق با تو نبودواکنش همسرت نشون میده تعداد گیرهای ...

من شاید اوایل زندگی  میگفتم برنامه ها کارها و .. که به زبون اومد گیر دادن و دیدم اینجوری فقط خودم حرص میخورم  نصف زندگیم  رها کردم الان فقط به بچه دارم اهمیت میدم و برام مهمه ببین من به بچه ام دارو میدم شکمش کار کنه یعنی مسئله بی اعمیتی نیست که ندونه 

من شاید اوایل زندگی میگفتم برنامه ها کارها و .. که به زبون اومد گیر دادن و دیدم اینجوری فقط خودم حر ...

خب باشه عزیز با یه زیتون اتفاق وحشتناکی نمیخاست بیفته که

زیتون که مسهله بخوره خوبه اتفاقا

در کل اینکه همه چی رو ول کردی کل حساسیتات رو اوردی رو بچه که اتفاقا همسرتم اون رو جزئی از خودش میدونه کار رو بیشتر خراب میکنه

برای همسرت حق پدری قائل باش