2777
2789
عنوان

خرج کردن شوهر

1775 بازدید | 72 پست

سلام خانما خوب هستید ؟من یه نظری از اون می‌خوام .آخه من چکار کنم ؟مشکل من اینکه هروقت می‌خوام لباسی کیفی بخرم شوهرم می‌ره تو قیافه . همیشه بهم پول میده ها ولی دوست داره فقط پس انداز کنم .هروقت خرج میکنم انگار ناراحت میشه . فکر می‌کنه یه کیف با مانتو و باید ده سال پوشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب ناراحت بشه بخر تا عادت کن 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اینقدررررررر خرج کن تا براش عادی بشهاز بس خرج نکردی بد عادت شده

آفرین قربون دهنت . آره من کمتر خرج میکنم . یعنی اختلاقهای دوره مجردیمو داشتم ادامه میدادم. بعداً دیدم نمیشه یه زن متاهل باید شیک باشه 

سلام بانوو ..هر بار رفت تو قیافه بگو مگه من و تو قراره چند سال عمر کنیم اصلا فردا رو دیدی که هی میگی پس انداز پس انداز ‌کفتم دست انداز کنید اما نه دیگه توی نخورید و نپوشید و بزارید برا وراث که حتی سالی ۱بارم قرار نیست براتون فاتحه بفرستن 

بازم رفت تو قیافه بگو اندازه ی خودمون داریم .نمی‌خوام جمع کنم واسه یکی دیگه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

خب چندبار در سال خرید می‌کنی لباس و اینا؟ آرایشگاه چی؟

اهل آرایشگاه زیاد نیستم .فقط سالی یکبار بوتاکس میکنم. لباس هردوماه یکی میخرم . قیمت لباسامم بیشتر از یک میلیون نمیشه .چون جنس ارزون میخرم