ملکه_فرانسه مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 11027 عنوان با خانوادم قطع رابطه کردم 245 بازدید | 10 پست الان ی مشکلاتی هست میخام چند روز دور باشم از خونمون ولی جایی رو ندارم دلم گرفته شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔 1404/08/28 | 22:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_فرانسه مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 11027 هتل؟ برم هتل ؟؟ شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔
dokhtae عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 750 الهی منم تویکروزایی این اوضاع روداشتم ومتوجه شدم داشتن خانواده چ نعمت خوبی هست ک خداداده
ملکه_فرانسه مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 11027 الهی منم تویکروزایی این اوضاع روداشتم ومتوجه شدم داشتن خانواده چ نعمت خوبی هست ک خداداده برای من نعمت خوبی نبود دارم فک میکنم چقد بد بختم شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔
ملکه_فرانسه مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 11027 اگه دیگه هیج جارو نداری خب نمیذاره اگه میذاشت ک خیلی جاها میشد رفت فقط با اینکه برم پیش خانوادم مشکلی نداشت شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔
dokhtae عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 750 برای من نعمت خوبی نبود دارم فک میکنم چقد بد بختم ن اینجوری نگوعزیزم،شمافقط مثل هم نیستین،چندتاتاپیک قبلیتوخوندم،متوجه نشدم مشکلتون چیه باهم،ولی هرچی هست اینوبدون همه باهم مشکل دارن اماشماراهشوپیداکن ک ن سیخ بسوزه ن کباب
ملکه_فرانسه مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 11027 ن اینجوری نگوعزیزم،شمافقط مثل هم نیستین،چندتاتاپیک قبلیتوخوندم،متوجه نشدم مشکلتون چیه باهم،ولی هرچی ... من دیگه بریدم فقط با خواهرم حرف میزدم دیگه پذیرفتم خانواده ای ندارم کاش از اول نداشتم دیگه کاری کردن من خجالت بکشم از رفتارشون شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔
dokhtae عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 750 من دیگه بریدم فقط با خواهرم حرف میزدم دیگه پذیرفتم خانواده ای ندارم کاش از اول نداشتم دیگه کاری کردن ... بگردم🥲چندتادوست خوب اگ میتونین پیداکن حداقل
ملکه_فرانسه مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 11027 بگردم🥲چندتادوست خوب اگ میتونین پیداکن حداقل دوست دارم جای خانواده رو نمیگیرن شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔