2821
2789
عنوان

گربه

93 بازدید | 14 پست

امشب با بچم که یک سال نیمس بغلم بود رفتم زرد چوبه بخرم تو راه برگشت یک گربه دیدیم سمت آشغالا بود منم چون بچم گربه حیوانات دوست داره ولی از دور نزدیک می‌ترسه مخصوصا اگر من نباشم یکم قربون صدقه گربه رفتم سمتم خیز برداشت حالت بدو اومد سمتم منم ترسیدم چنگ بندازه سریع دویدم یک گربه دیگه اومد دنبالم منم گفتم وایستم بیخیال میشه می‌ره نشد دنبالم میومد منم هی تند بدو بدو اونم بدو بدو دنبالم که دیدم هوا تاریک خیابون خلوت بیاد چنگ بندازه بچمو چ غلطی کنم  شروع کردم به جیغ داد  بنظرتون چرا گربه دنبالم کردن اونم نه یکی دوتا گربه چیکار کنم ترس تو جون بچم نمونه قشنگ ترسید از ترس گریه می کرد فکر کنم دیگه از حیوان ها بترسه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی بگم گربه ها پررو شدن😂یه گربه اس میاد دم در محکم خودشو میکوبه غذا میخاد 

من خودم اصلا خوشم نمیاد گربه یا حیوانات داخل خونه بیرونم خوبن ببینی یا غذایی بندازی ولی با بچه کوچیک نه چون بچه ممکنه بترسه یا خدایی نکرده لکنت بگیره انشالله ک چیزی نیست عزیزم

گشنه بود گربه

ما رشتیا یه جمله داریم که میگه تی غصه آخر مره کوشه:) یعنی غم و غصه نبودن و دوری و نداشتن تو منو میکشه یه چیزی مثل #تاسیان و نبودن و جای خالیه جیگرگوشت که هرروز میکشتت و زندت میکنه ...خواستم بگم که تی غصه آخر مره کوشه...:)

بیچاره ها گرسنه بودن و دیدن داری نازشون میکنی و حرف میزنی باهاشون فک کردن میخوای غذا بدی بهشون و بخاطر همین دنبالت اومدن، درسته سگ هار میشه و ممکنه یهو گاز بگیره، ولی گربه به هییییچ عنوان اینجوری نیس، گربه اگر بخواد حمله کنه اول خودشو باد میکنه و دمش کلفت میشه و صداهای خاص درمیاره ک قشنگ میفهمی رفته تو حالت حمله یا دفاع، وقتی دنبالت بدو بدو میان و خودشون رو بهت میمالن دنبال غذا و محبتن 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

چی بگم گربه ها پررو شدن😂یه گربه اس میاد دم در محکم خودشو میکوبه غذا میخاد من خودم اصلا خوشم نمیاد گ ...

برنج میخوره ببرم غذا گوشت تو خونمون نداریم عدس پلو درست کردم میخوره؟!

یا گرسنش بوده فکر کرده میخواین چیزی بهش بدین

یا اینکه بد تو چشماش نگاه کردی فکر کرده میخوای بهش حمله کنی چون یه سری رفتارا از طرف انسان ها معنیشو حیوانات نمیدونن و از روی غریزشون اون رو حمله در نظر میگیرن

گربه که آدمو نمیخوره شما هم مواظب بچه تون بودی نمی‌تونست چنگش بندازه 

کاش اینطوری نمی‌کردید 

الان بچه تا ابد از همه حیوونا خصوصا گربه میترسه

یا گرسنش بوده فکر کرده میخواین چیزی بهش بدینیا اینکه بد تو چشماش نگاه کردی فکر کرده میخوای بهش حمله ...

خب آخه تابحال ندیدم گربه سمت آدم یورش بزنه ترسیدم 

ن قربون صدقه گربه رفتم بد نگاه نکردم اون گربه دیگه که دنبالم افتاده بود اصن کاری به کار ش نداشتم

آره طفلی بچم دیشب رو ایرانیت خونمون گربه داشت راه می‌رفت از ترس گرفت دراز کشید به شکم موقعی که می‌ترسه یا این طور می‌کنه یا فرار قایم شدن یا الکی میخنده

خب آخه تابحال ندیدم گربه سمت آدم یورش بزنه ترسیدم ن قربون صدقه گربه رفتم بد نگاه نکردم اون گربه دیگه ...

کاش یکاری کنید ترسش از بین بره

تو کتابا یا سایت های روانشناسی بگردین ببینید چه کارهایی باید انجام داد که ترس بچه از بین بره و این ترسه براش تبدیل به فوبیا نشه در آینده

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792