2777
2789

چن نفر دیگه هم بودن اینو  ب من معرفی کردن گفتن ارزون منم دستم خالی بود گفتم برم اینجا تا حالا ندیده بودمش تو محلمون هم  من بابامامانم گرفتار بودن بیان باهام تنها رفتم بعد اونا رد کرد کاراشو انجام داد دید من تنهام گذاشت برا اخرین نفر خیلی میترسیدم گف دراز بکش اقا دیدم خودشو مالید الکی دستشو کشید رو صورت گف ببینم ورم داره انقد ترس داشتم هی میپرسید چن سالته مجردی بعد دندونامو گ دید برگشت گف همه خرابن خیالت راحت من درست میکنم با هزینه کم فقط بین خودمون باش خداروشکر دندونم جراحی میخاست اینم رادیوگرافی نداشت دلم خاست جیغ بزنم فرار کنم ی خونه کوچیک طبقه دوم بعد میگف بین خودمون باش خودم همشو درس میکنم باهم راه میام هی میگف تو حیفی دندوناتو باید درس کنم خیالت راحت الکی دستشو میکشید ب گردنم گف ببینم تیرویید نداری بعد گف باید عکس بگیری زود اومدم بیزون گفتم میرم عکسو میگیرم میارم برات بعد من اصن ارایشم نکرده بودم انقد زشت بودم صبح زود بود با هزار ترفند زدم بیرون اومدم ب دوتا دوستام گفتم وای اونا گفتن واقعا دندون اینجوری درس میکنه بریم پیشش هنوز میترسم اگه تو محلمون نبود جیغ میکشیدم دم درش دوتا فامیلمون بودن 🥺🥺🥺🫠

من همیشه بیادت میمونم ...

چندشم شد، مردک نکبتی

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با کدوم عقلت تنها رفتی چنین جایی

والا کی دکتر میره اوشون کشی میکنه مگه که این بنده خدا بکنه؟

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

معمولا کسی تنها نمیره دکتر با دوستی رفیقی چیزی

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

معمولا کسی تنها نمیره دکتر با دوستی رفیقی چیزی

جدی میگی؟ 

من تا حالا با کسی نرفتم دکتر 

البته اینکه کسی رو هم ندارم بی تاثیر نیست 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

وقتی جایی میری که خودت از اول یه بوهایی میبری دیگه باید عقل رو به کار بندازی

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است