2777
2789
عنوان

فتوشاپ

26 بازدید | 3 پست

فتوشاپ یاد بگیرم درامد داره ؟

لپتاب گرفتم میخام یه شاخه رو در پیش بگیرم و ادامه بدم جوری نباشه که جایگزینش بیاد به فکر یادگیری فتوشاپ بودم ولی خب انگار هوش مصنوعی تا دوسال اینده جاش رو میگیره راهنماییی کنید چیکار کنم

همین الانم جاشو گرفته‌..خود فوتوشاپ جدید هوش مصنوعی داره‌....کافیه بهش بگی عکس چی می خوای برات بسازه...بعد اینکه هیچ چیز تو این دنیا دائمی نیست‌...تو هر زمینه ای که کار کنی باید آپدیت بشی...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

همین الانم جاشو گرفته‌..خود فوتوشاپ جدید هوش مصنوعی داره‌....کافیه بهش بگی عکس چی می خوای برات بسازه ...

فتوشاپ چیه ، sora هر عکسی بخوای برات میزنه . هنوز یخورده خنگ میزنه ولی نهایت یه سال دیگه حرف نداره دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فتوشاپ چیه ، sora هر عکسی بخوای برات میزنه . هنوز یخورده خنگ میزنه ولی نهایت یه سال دیگه حرف نداره د ...

اون که آره الان انقدر هوش مصنوعی اومده برای عکس و فیلم و انیمیشن و تیزر ساختن...ولی خوب چون گفت فوتوشاپ میخواد یاد بگیره گفتم نسخه ی آخرشم این امکان رو داره

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.