2777
2789

پرستار 

با درس خوندن 

اره راضیم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعام کنید 

دعام کنید با صمیم قلبتون التماستون میکنم رد نشید 

حاجتم سخت و محاله 

خدا به قلبتون ببخشه برام دعا کنید 

با قلب پاکتون اگه سیدید به جدتون قسم بدید اگر نماز خونید اگر نماز شب میخونید اگر مذهبی یا معتقدید یا اگر حس میکنید پیش یک ائمه و اطهری جایگاهی دارید من رو دعا کنید 

باور کنید لازم دارم😭😭😭🙏🙏🙏 محتاج دعاتونم

التماس دعا😭🙏🙏🙏🙏❤️❤️🤍🤍🤍🤍💚💚💚💚

فعلا دانشجو.قبلا معلم بودم.غیر انتفاعی 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

راضی بودی با فوق دیپلم میگیرن؟

نمی‌دونم گلی.بد نبود من عاشق بچه هام 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

کسی هست وکیل باشه؟ خوبه؟ من نهمم. آخر امسال انتخاب رشته دارم وکالت دوست دارم ولی میخوام ببینم راضی ...

من وکالت نخوندم 

ولی دردسرش زیاده و بنطرم شغل کارمایی هست 

روحیه و انرژی تو زیاد میگیره

خصوصا اگه پرونده خانوادگی بگیری همش تو دعوا و مشکل مردم باید باشی

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻