2777
عنوان

سر کار رفتن

62 بازدید | 5 پست

من خانه دارم ولی مدام خانواده شوهرم و خودش گوشزد می کنن که فلانی خانمش سر کار می‌ره وضعشون خوبه نمی‌دونم چه جوابی بدم . من از خانواده دورم دوتا بچه کوچک دارم . نمی‌دونم چکار کنم . وضعیت زندگیمون بد نیست حقوق کارمندیه دیگه میگذره

بگو فرصت نمیکنم کارای خونه و بچه ها ازم انرژی زیادی میگیره. همینو بگو ولی سکوت نکن. 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چرا جدیدا از این تاپیکا زیاد میبینم...

واقعا انقدر بی شعورن توقع دارن با دوتا بچه بری سرکار؟! همون دو تا بچه اندازه ۱۰ تا کار ازت انرژی میگیره حالا بچه نداشتی میگفتم به خاطر خودت میگن 

صد بار گفتم ولی تکرار می کنن

بگو اگر قصد تون از تکرار این قضیه اینه که برم سرکار شرایطش رو ندارم و تکرار کردن شما تاثیری نداره لطفن تکرار نکنید دیگه 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱