2777
2789
عنوان

میوه استوایی

174 بازدید | 20 پست

من مشهد هستم عشق انبه هستم تابستون از اون انبه خوب ها که ریشه ندارن و اسمشون شاه قلم هست نتونستم بخورم  تو اینستا دو تا پیج پیدا کردم مال شهرمون که همه جور میوه میارن وضعیت یک ماه اخیر انبه مصری اوردن   و چقدر تعریف میکردن منم امروز پول دستم اومد و خرید کردم انبه شاه بلوط  بلو بری و دراگون قرمز و کلا پشیمون شدم بلو بری که مزه انگور میداد انبه ها زرد و ترش هستن دراگون که یکم ترشه و شاه بلوط ها خیلی کهنه هستن و به قول معروف هوس بود که بس بود  پارسال هم ماکادمیا گرفتم اون خدایی خوب بود ولی خیلی شیرین بود و عطر زیادی داشت که دل رو می‌زد اینم بگم من سالها قبل شاه  بلوغ گرفتم تازه و خوب بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این میوه ها چون وارداتی هستن و زیاد میمونن کهنه و بد مزن اغلب ،پسر منم خیلی میگه بلوبری یه مشت پونصد ...

بلو بری  خیلی تبلیغ میدیدم میخواستم ببینم چجوریه دقیقا انگار انگور میخوردی بد جور تو ذوقم خورد 

آوو کادو خیلی دیدم خوششون نیومده چون چرب هست چه مزه ای هست بگو

اره چربه ولی من خوشم اومد

میدونی اصلا احساس اینکه دارم میوه میخورم نداشتم ، یجور دیگه بود

طعم شو نمیدونم به چی تشبیه کنم.

خودمم مشهدی ام اینارو از کجا میخری؟