2777
2789
عنوان

بگین چیزی

333 بازدید | 65 پست

دوماهی میشە باهمیم،دعوامون شد اینستاشو نداد بهم حاشا کرد دارە و...گفتم پس کات گفت باشە هی داشت ور میزد کە تلفن و روش قطع کردم نفهمیدم چی گفت.

حالا هر چند روز یک بار میرە سفر کاری ،همیشە پیام میدادم رسیدی یانە،میخوام فردام پیامش بدم

دو روزە کاتیم

ولییییییی میترسم بنویسە ارە

🥲اگە سرد جواب بدە چی؟اگە دیگە پیام ندە چی؟؟

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

با این اوضاع بازم پیگیرشی؟

با احترام هیچ درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود 🤗هیچ بی احترامی و بی ادبی از من در تاپیک نمی‌تونید ببینید چون واسه شخصیت خودم احترام قائلم .شما هم لطفاً وقتی منو مخاطب قرار میدی درست صحبت کن 🥰اینجا قراره دوستای خوبی برای هم باشیم دشمنی ،حسادت ، بی‌احترامی ، بی‌ادبی ، فحش ، توهین ، تو تاپیکای من و وقتی رو پیام من ریپلای می‌کنی ممنوع آدم انتقاد پذیریم و میتونی هر چی خواستی بگی فقط در کمال احترام  مرسی ازت دوست عزیزمممم راستی اینم بگم دختر خوش قلبیم و عاشق زمستون و برف بهم بگو دختر لیمویی😍دختر ی نفرم و متعهدم بهش تا آخر عمرم 🥰 دعا کنین خانوادم راضی شن بهم برسیم 🥲❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکم بهم ریخته تعریف کردی😅

ولی اگه کات کردید چرا پیام بدی؟

«یک احساساتی هست یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند, نمی شود گفت ، آدم را مسخره می کنند؛ هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می کند..🌱» |صادق هدایت

نفهمیدم بحثتون سر چی بوده 

پیام بده 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نفهمیدم بحثتون سر چی بوده پیام بده

چرا پیام بدم؟؟ میگفت اینستا ندارە ولی دارە ،بعدم گفتم تو چرا باهامی ؟گفت بشناسیم کە شناختمت خیلی گیر میدی و...گفتم اهان پس کات کنیم وقت همو تلف نکنیم گفت باشە وقتتونو تلف نمیکنم

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

چرا پیام بدم؟؟ میگفت اینستا ندارە ولی دارە ،بعدم گفتم تو چرا باهامی ؟گفت بشناسیم کە شناختمت خیلی گیر ...

اها پس هیچی دیگه 

پیام نده 

کات شده 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خب حق داشتم ولی بحرفیم شاید خوب شیم

اگه خودش نخواد فقط خودت آسیب میبینی

«یک احساساتی هست یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند, نمی شود گفت ، آدم را مسخره می کنند؛ هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می کند..🌱» |صادق هدایت

از کجا بدونم نمیخواد؟شاید اونم میگفت کات میگفتم باشە

امتحان کن