2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 27 پست
به یه معرف بسپار تو که میخوای با یه سن بالا ازدواج کنی حداقل پولدار باشه

اتفاقا 😬نمی‌خوام که با بی پول ازدواج کنم من خودم خونه دارم کم کم دارم زندگیمو می‌سازم که احیانا نشد هم دیگه کلان ازدواج نکنم 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به یه معرف بسپار تو که میخوای با یه سن بالا ازدواج کنی حداقل پولدار باشه

عزیزم کدوم معرفی اینجا کسی رو به کسی معرفی نمی کنن؛ پیشنهاد ک دارم نمی تونم قبول نکنم میگم احیانا بعضیا برای دوستی میان جلو زن بچه دارن؛ از کسایی که سن کم هم دارن اصلا خوشم نمیاد دیگه داره سنم بالا می‌ره 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
اتفاقا 😬نمی‌خوام که با بی پول ازدواج کنم من خودم خونه دارم کم کم دارم زندگیمو می‌سازم که احیانا نشد ...

ای کاش منم خونه و کار داشتم دیگه هیچوقت ازدواج نمیکنم:/

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

اتفاقا من شغل ندارم الان دیگه می‌خوام اگ شد ی مغازه بگیرم 🥹❤️‍🩹 

چند سالته شما؟!

عزیزم کدوم معرفی اینجا کسی رو به کسی معرفی نمی کنن؛ پیشنهاد ک دارم نمی تونم قبول نکنم میگم احیانا بع ...

اینجا رو نمیگم ، معرفی که بشناسی و ازش مطمئن باشی واسه خودم پیش اومد بهم معرفی شد ولی تفاهم نداشتیم رد کردم

اینجا رو نمیگم ، معرفی که بشناسی و ازش مطمئن باشی واسه خودم پیش اومد بهم معرفی شد ولی تفاهم نداشتیم ...

خوب شهر ما از این کارا نمی کنن منم نمیدونم کجا ها برم که دیده بشم

۲۷

عزیزم شما هم سنی نداری هنوز ! اما دیگه کم کم باید دست به کار بشیم تا یه روز نگیم کاش فلان میکردم بهمان میکردم

خوب شهر ما از این کارا نمی کنن منم نمیدونم کجا ها برم که دیده بشم

من اقوام بهم معرفی میکنن در حالی که خودم نگفتم بهشون.

چی بگم والا بیرون زیاد باش قسمت باشه میاد

عزیزم شما هم سنی نداری هنوز ! اما دیگه کم کم باید دست به کار بشیم تا یه روز نگیم کاش فلان میکردم بهم ...

من تازه سه هفته هست خواستگارمو رد کردم آدم باید انتخاب درستی داشته باشه وگرنه زمانش مهم نیست

من تازه سه هفته هست خواستگارمو رد کردم آدم باید انتخاب درستی داشته باشه وگرنه زمانش مهم نیست

من خیلی دوست دارم دیگه ازدواج کنم به کسی هم روم نمیشه بگم کسی رو بفرستن اتفاق خواستگار داشتم رد کردم تازگی دیگه کسی نیومده ! به قیافه هم گیر نمیدم؛