یکی از همکاریهای خانم متاهل ادارمون با یکی از آقایون متاهل ادارمون دوست شدن اکثر همکاریها متوجه شدن غیرمستقیم هرچی به خانمه نصیحت میکنیم فایده ای ندارد یکی از خانم های اداره میخواد با شماره ناشناس به شوهرش پیام بده و بهش ماجرا رو بگه که از این واحد زنش رو جا به جا کنه تا قضیه خیلی پیچیده نشده نظرتون چیه؟ چیکار کنه؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دخالت نکنین هم شما درگیر میشین هم ممکنه اشتباه فهمیده باشین ابروی یه فرد بیگناه بره
یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.
نمیدونم والا. من اگه خیانت زن یا مرد رو ببینم سعی میکنم به همسرش بفهمونم.
اما خیانت مادرشوهرمو دیدم و اون سال ها سکوت کردم. تازه شوهرم میخواست آبروریزی راه بندازه جلوشو گرفتم. اما پشیمونم. بعدش شوهرم با همکاری همون ننه جونش بلاهای بزرگی به سرم آوردن
یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم