2777
2789
عنوان

رانندگی

206 بازدید | 16 پست

سلام دوستان چیکار کنم رانندگیم خوب بشه 6سال گواهینامه گرفتم؛فقط دو سه بار نشستم پشت فرمون الان دوباره چندجلسه میخوام با یه مربی خوب بگیرم کلا خیلی استرس دارم میترسم احساس میکنم هیج تسلطی رو ماشین ندارم همین ترسم چندبرابر میکنه؛ممنون میشم راهنمایی کنین از تحربیاتتون استفاده کنم

رانندگی کن تا رانندگیت خوب بشه عزیزم باید تمرین کنی همین

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من از ١٢ سالگى رانندگى كردم الان از بابام بهتر ميرونم فقط چون اصلا ترس نداشتم البته يه بارم با سرعت ١٤٠ رفتم تو درخت ولى خب تقصير خودم بود

فقط بايد نترسى بگو هرچى شد فداى سرم فوقش از بيمه ميره

عاشق كه ميشى يعنى خدا لطفش رو بهت تموم كرده❤️ خدايا ببخشيد اگه بنده ى خوبى نبودم ميخوام بهترين باشم برات خودت دستم رو بگير ❤️ دوستت دارم خدا ❤️ RBA ❤️

عزیزم تقصیر. شما نیست تقصیر گواهینامه دادن الکی ایران هست

منم تو ایران گواهینامه گرفتم دقیقا همین حسو داشتم 

اصلا میترسیدم از رانندگی

اومدم اروپا تازه فهمیدم راننده به کی میگن و گواهینامه اینجارو گرفتم بعد دوسال تمرین 

اینجا الکی گواهینامه نمیده ۴۵ دقیقه پشت فرمونی همههه جا میبره اتوبان و دنده عقب اومدن توی یه کوچه و سربالایی همهه چی که اوکی بود قبولی کوچکترین اشتباه ببینه ردی

عزیزم تقصیر. شما نیست تقصیر گواهینامه دادن الکی ایران هست منم تو ایران گواهینامه گرفتم دقیقا همین ح ...

الان اینجا هن افسرها خیلییی سخت می گیرن 

بیشترین مشکل از سمت مربی هاست چون هیییچی یاد نمیدن تمام زمان تمرین سرشون تو گوشی شونه و از مشکلات زندگی شون با هنرجو دردو دل می کنن

من از ١٢ سالگى رانندگى كردم الان از بابام بهتر ميرونم فقط چون اصلا ترس نداشتم البته يه بارم با سرعت ...

عين خيالت نباشه بيمه بدنه بكن ماشين رو اونوقت ترس ات ميريزه من كه پشت فرمون دايم دارم اس ام اس ميدم و با گوشيم ور ميرم هفته بيش تصادف كردم رفتم بيمه خسارتم رو گرفتم

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

درمانش فقد تمرینه برو یه جای خلوت هر چی میخای گاز بده ..اینقد گاز بده تا ترست بریزه

..امتحان شده توسط خودم

پزشکان معتقدند خوردن الوچه سبز و البالو بدون من اصن مزه نداره🍒🍒صبر کنین منم بیام با هم بخوریم نامردااااا🔫😶