دیل84 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 832 عنوان تراز قبولی برای فرهنگیان 44 بازدید | 5 پست برای این ک دعوت ب مصاحبه بشیم تراز قبولی باید جقد باشه کاربری خواهرم بوده الان برای منه 1404/08/28 | 17:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توپولو_خانوم عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 667 چ رشته ؟ریاضی ک خیلی سخت نیس دوستم با شایستگی ۷۰۰۰ معلم ابتدایی شد ولی تجربی و انسانی سخته واقعا هم سخته 🪴🌱همه بهانه ها دروغاند هر که بخواهد میتواند…
دیل84 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 832 چ رشته ؟ریاضی ک خیلی سخت نیس دوستم با شایستگی ۷۰۰۰ معلم ابتدایی شد ولی تجربی و انسانی سخته واقعا هم ... تجربی . اخه یکی از دوستام با تراز ۶۸۰۰ دعوت ب مصاحبه شد رشته شم تجربی بود کاربری خواهرم بوده الان برای منه
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12090 بستگی به شهر و منطقت داره ولی سعی کن بالای ۷۵۰۰ بشه کلا 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
دیل84 مدیر استارتر عضویت: 1403/12/01 تعداد پست: 832 بستگی به شهر و منطقت داره ولی سعی کن بالای ۷۵۰۰ بشه کلا از کجا بفهمم مثلا شهر و منطقه ای ک هستم نیاز ب تراز خوبی داره ک کسب کنم کاربری خواهرم بوده الان برای منه
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12090 از کجا بفهمم مثلا شهر و منطقه ای ک هستم نیاز ب تراز خوبی داره ک کسب کنم تو کانال فرهنگ یار برو تو تلگرام کارنامه های قبولی رو میذاره اونجا چک کن با چه ترازی کارنامه ایی که از شهر و استانت هستن دعوت شدن اگه خیلی دوس داری بدونی 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼