2777
2789
عنوان

خانوما حق با کیه

144 بازدید | 6 پست

ببینید من عروسی خواهرم بود دیشب، خلاصه که مادرم از یه طایفه دیگس و با پدرم فامیل نیستن یعنی رسم و رسوم جداگونه ای دارن برا عروسی یکیش موقع هدیه گرفتنه و پول گرفتن از مهموناس، طایفه مادرم اینا اگه فامیل دور طایفه ای باشه واسه دعوت کردن هردو طرف عروس و داماد دعوتش میکنن یعنی کارت جداگانه میفرستن و اون مهمون باید تو عروسی هم پول جدا بده به خانواده عروس هم جدا بده به داماد و جالب اینجاست همشم می‌ره تو جیب داماد چون اون خرج کرده خب

بعد تو طایفه پدرم اینا چنین قانونی وجود نداره فقط مهمونا یه هدیه یا پول میدن همشم می‌ره تو جیب داماد 

یعنی مهمونا مجبور نیستن دوبار پول هدیه بدن 

و شوهر منو شوهر خواهرمم فامیل بابام هستن 

خلاصه دیشب فامیلای مادرم هم پول جداگانه دادن به مادرم هم داماد همشم برا داماده ها چون خودشون چنین قانونی دارن ها 

اما فامیلای پدرم فقط به داماد پول دادن یعنی یه پول دادن الان مامان بابام انقد اعصابشون خورده میگن ما عروسی بچه های اینارو رفتیم پول ندادن به ما احترام نزاشتن پس بدن منم هرچی میگم خب اینجا قانونش اینه چرا متوجه نمیشید عروسی داداشم یا خواهر کوچیکم دعوتشون کنید برمیگردن پس میدن 

فایده نداره اعصابشون خورده کلی ام بمن فحش دادن

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من که نفهمیدن الان برای چی اعصابشون خورده چون همسر شما طبق رسم مادرتون عمل نکرده ؟

همسر من چرا؟

دارم حرف عروسی خواهرمو میزنم 

ناراحتن چون فامیلای بابام دوباره پول ندادن

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

همسر من چرا؟دارم حرف عروسی خواهرمو میزنم ناراحتن چون فامیلای بابام دوباره پول ندادن

وا خوب رسمشون نبوده و به نظرم یک رسم خیلی بدی هست با این اوضاع اقتصادی مثلا ما یه عروسی رفتیم ۳ تومن دادیم اگه طبق این رسن عمل می کردیم باید ۶ می دادیم 

من فکر کردم چون شما هم یک بار دادید از دست شما هم ناراحتند 

وا خوب رسمشون نبوده و به نظرم یک رسم خیلی بدی هست با این اوضاع اقتصادی مثلا ما یه عروسی رفتیم ۳ تومن ...

نه بابا بخدا الانم هی دارن تکرار میکنن 

خب وقتی رسمشون نیست نمیشه که به زور