2777
2789

منم مثل خودت با وجود دوتا بچه یکی ۸ سال یکی نوزاد ۶ ماهه

خونم ک گاراج شده همه چی بهم ریخته اس

قالیا شستن میخان

تمیز کاری اساسی

نمیرسم کاری کنم

نمیدونم از کجا شروع کنم و چطوری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با موی خیس نشستم تا چایم سرد شه بخورم چای بر هرچیزی مقدمه و اولویت داره حتی اگه بعدش مثل سگ بلرزم ازسرما

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ویروس جدیده رو گرفتم. تهوع و سرگیجه دارم رو مبل درازم، داروم تموم شده شوهرم نگرفته نمیتونم هیچکاری کنم، مسکن خوردم هنوز عمل نکرده خوابم ببره🤣

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
منم مثل خودت با وجود دوتا بچه یکی ۸ سال یکی نوزاد ۶ ماههخونم ک گاراج شده همه چی بهم ریخته اسقالیا شس ...

پسر منم هفت ماهشه من خونه تکونی پاییزیم را هفته پیش   تموم کردم اصلا دیگه حوصله و حال ندارم هی دلم قهوه میخواد حتی حال ندارم پاشم خب 

ویروس جدیده رو گرفتم. تهوع و سرگیجه دارم رو مبل درازم، داروم تموم شده شوهرم نگرفته نمیتونم هیچکاری ک ...

دلم میخواد بخوابم اما شوهرم دوساعت دیگه میاد خونه و من هنوز  لباس خوابم تنمع حتی لباسم عوض نکردم 

پسر منم هفت ماهشه من خونه تکونی پاییزیم را هفته پیش تموم کردم اصلا دیگه حوصله و حال ندارم هی دلم ق ...

وااای ن من هنوز مونده خونه تکونی نکردم گذاشتم واسه عید مثلا گفتم برج ۱۰ ۱۱ استارت میزنم الان نمیتونم اصلا

وااای ن من هنوز مونده خونه تکونی نکردم گذاشتم واسه عید مثلا گفتم برج ۱۰ ۱۱ استارت میزنم الان نمیتونم ...

من هر سال دوباره خونه تکونی میکنم فرش هامم نشستم گذاشتم فرش و موکت برای عید بشورم سرد بود هوا دیگع حال نداشتم واقعا

دلم میخواد بخوابم اما شوهرم دوساعت دیگه میاد خونه و من هنوز لباس خوابم تنمع حتی لباسم عوض نکردم

بخواب یه کم. شاید بدنت لازم داره

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
موهاتا خشک کن دختر حامله ایی خدای نکرده سرما میخوری

خشک کردم عزیزم ولی دیگه رفتم بیرون باموی خیس مجبور بودم خدا بخیر کنه ایشالا سرما نخورم 

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

2790
2778
2791
2779
2792