2789
عنوان

عمل prk

181 بازدید | 13 پست

سلام ... من ۱۱ آذر وقت عمل prk دارم .‌دکتر اکبر درخشان. بیمارستان خاتم الانبیا مشهد

میشه کسایی ک تجربه این عمل داشتن. بیاین از عمل و بعد عمل بگین؟ استرس گرفتم. بعضی ها نوشتن ک تا ۳ماه نتونستن تلویزیون ببینن و به گوشی نگاه کنن

من بچه کوچیک دارم ک میبرمش مهدکودک

یعنی بعد عمل هبچ کاری نمیتونم بکنم

حتماً! عمل PRK یک نوع جراحی لیزر چشم برای اصلاح عیوب انکساری مانند نزدیک‌بینی، دوربینی و آستیگماتیسم است. در ادامه نکات مهمی در مورد آن آورده شده است:

---

مراحل عمل PRK به طور خلاصه:

1. بی‌حسی موضعی: قطره بی‌حسی در چشم چکانده می‌شود.

2. حذف اپیتلیوم (لایه سطحی قرنیه): جراح لایه نازک بیرونی قرنیه (اپیتلیوم) را به آرامی برداشته یا با لیزر حل می‌کند. (برخلاف لیزیک که یک فلپ ایجاد می‌کند، در PRK هیچ برشی ایجاد نمی‌شود).

3. اعمال لیزر اکسیمر: لیزر به شکل کنترل‌شده بافت قرنیه را تراش داده و انحنای آن را اصلاح می‌کند.

4. قرار دادن لنز پانسمان: یک لنز تماسی نرم و محافظ بر روی چشم قرار می‌گیرد تا در دوران بهبودی اولیه از چشم محافظت کند.

---

مزایای PRK:

· مناسب برای افرادی با قرنیه نازک یا شرایط خاص: اگر قرنیه شما برای ایجاد فلپ در لیزیک بسیار نازک باشد، PRK گزینه بهتری است.

· عدم نگرانی از جابجایی فلپ: چون فلپی ایجاد نمی‌شود، نگرانی مرتبط با ضربه به فلپ (مثلاً در ورزش‌های رزمی) وجود ندارد.

· کاهش خطر عوارض مربوط به فلپ: مانند عوارض در حین ایجاد فلپ یا رشد سلول‌های زیر آن.

---

معایب و دوره بهبودی PRK:

· دوره بهبودی طولانی‌تر و ناراحت‌کننده‌تر: بهبودی اولیه در PRK کندتر از لیزیک است.

· درد و ناراحتی چندروزه: معمولاً ۳ تا ۵ روز اول پس از عمل، درد و حساسیت به نور وجود دارد.

· بینایی تدریجی: بینایی در روزهای اول تار است و ممکن است چند هفته تا چند ماه طول بکشد تا بینایی به ثبات نهایی و شفاف برسد.

---

موارد منع عمل PRK:

· بیماری‌های خودایمنی یا نقص سیستم ایمنی

· بارداری یا شیردهی

· عفونت فعال چشمی

· قطر مردمک بسیار wide

· خشکی شدید چشم

· شماره چشم ثابت (تغییر نکردن نسخه در یک سال گذشته)

---

هزینه عمل PRK:

هزینه این عمل بسته به کشور، شهر، تکنولوژی لیزر و مهارت جراح متفاوت است. معمولاً هزینه آن قابل مقایسه با عمل لیزیک است.

---

نکات کلیدی پس از عمل:

· استراحت چشم: در روزهای اول به چشم‌هایتان استراحت دهید و از خیره‌شدن طولانی به صفحات نمایش خودداری کنید.

· استفاده از قطره‌ها: طبق دستور پزشک، از قطره‌های آنتی‌بیوتیک و ضدالتهاب به‌طور منظم استفاده کنید.

· معاینات دوره‌ای: حتماً در زمان‌های تعیین‌شده برای معاینه به پزشک مراجعه کنید.

· محافظت از چشم: از مالش چشم خودداری کرده و از عینک آفتابی مناسب استفاده کنید.

---

نکته بسیار مهم: حتماً با یک ** ophthalmologist** (متخصص چشم) مجرب و دارای گواهینامه معتبر مشورت کنید تا با معاینه کامل، صلاحیت شما برای انجام این عمل و بهترین روش برای شما مشخص شود.

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عه خب به سلامتی اخه دکتر من لیزیک و لازکش اونموقع ۱۵ و ۱۷ بود حالا باز نمیدونم الان چقدر شده

دعا کن واسه من عوارض نداشته باشه

بتونم بعد یک هفته از گوشی استفاده کنم

اخه آنلاین شاپ دارم